Gość: Anka IP: 82.139.30.* 09.01.06, 23:02 Byłam dizś na rozmowie w banku Millennium, czy ktos moze był na szkoleniach w Warszawi i cos moze więcej powiedizęc o pracy w tym banku/ stanowisko doradca klijenta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: Praca w banku Millennium/ IP: 194.183.32.* 09.01.06, 23:05 o boże, dziewczyno jak ty piszesz "klijenta" to chyba nie masz co liczyc na obsługiwanie klienta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca w banku Millennium/ IP: *.eranet.pl 10.01.06, 01:11 własnie :P jezu nie chciałabym takiego daradcy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: Praca w banku Millennium/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 09:33 bardzo prosze o odpowiedź na pytanie, ja mam dzisiaj rozmowę i bardzo mnie to interesuje:), Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okowita! Re: Praca w banku Millennium/ IP: *.kom / *.os1.kn.pl 10.01.06, 13:38 Jak piszesz debil...! "jezu" - szacunku trochę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.b Re: Praca w banku Millennium/ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 15:41 stanowczo odradzam! mąż pracował i prawie do rozwodu doszło! Zarobki marne, przez rok nie można z pracy zrezygnować, bo ponosi się koszt szkolenia ok. 2500zł! Sznase na awans czy rozwój żadne! z grupy kursowej mojego męża po roku w Millenium nikt już nie został! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Praca w banku Millennium/ IP: *.pro-internet.pl 10.01.06, 19:13 Te ogłoszenia (Asystent Klienta) są w GW i w necie od conajmniej dwóch lat, z czego przez ostatnich kilka miesięcy chyba non stop - tylko termin nadsyłania aplikacji się zmienia... Nawet ich treść się w ogóle nie zmienia. Przynajmniej jest tak w przypadku Gdańska. Wiem, bo jestem stałym czytelnikiem dodatku GW "Praca":-) W końcu ilu asystentów potrzebuje Millenium, żeby tak bardzo długo ich szukać - przecież wymagania na to stanowisko podane w ogłoszeniu są wręcz śmieszne i bardzo wiele osób je spełnia. Zresztą na tym forum jest sporo informacji na ten temat. Krótko: moim zdaniem coś faktycznie jest nie tak, skoro wiele osób potwierdza marne zarobki, pracę po 10 h dziennie, w niektórych oddziałach kiepską atmosferę w pracy i skoro ta sytuacja trwa tak długo (czyt.: duża rotacja). --- P.S. Nie wiem kogo "pozdrowić" - czy biuro ogłoszeń GW, czy hipermarket Leroy Merlin: we wczorajszych ogłoszeniach drobnych Gdańsk Południe napisano przez "ó" :-))) Aż razi w oczy:-) Bo nie jest to literówka, której bym żadnej gazecie nie wypominał, a zwykły błąd ortograficzny... --- Adam Odpowiedz Link Zgłoś
zycie_po_zyciu Re: Praca w banku Millennium/ 10.01.06, 19:35 Gość portalu: Adam napisał(a): > Przynajmniej jest tak w przypadku Gdańska. Gdyni też i Wawy na przykład, reszta to mniejsze miejscowości - tam zazwyczaj nie szukają tak często a do Anki, nie pracuje się 10h dziennie, ale wszystko zależy od oddziału, w którym jesteś i ludzi, z którymi pracujesz ale chyba nie zdarza się, żeby ktoś cię _zmuszał_ do siedzenie 10h w pracy jedno trzeba powiedzieć jasno: liczy się tylko sprzedasz, oczywiście nikt cię nie wywali za marne wynki, ale z wynikami jest o wiele "lżej" ;) no ale płacą nie najgorzej, dają różne bonusy, jeśli trafisz na fajnych ludzi, to jest nieźle inne wątki: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=29028524&a=29056484 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=29053902 Odpowiedz Link Zgłoś