Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca po asp

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:35
    to gdzie można się ubiegać o pracę po asp jeśli się chce w zawodzie robić?
    czy ktoś w ogóle o tym pomyślał jak zdawał na asp?
    Obserwuj wątek
      • Gość: olcia83 Re: praca po asp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 01:05
        To zależy po jakim jesteś kierunku? Studia to tak naprawdę początek. A
        wykształcenie plastyczne wbrew pozorom, daje duże możliwości. Liczy się pomysł
        na własne życie!
        Ja już skończyłam jedną szkołę artystyczną i teraz też studjuję na asp.
        Horyzonty są szerokie, tylko naprawdę trzeba mieć dużo samozaparcia, żeby się
        realizować w tym co by sprawiało przyjemność i dawało jeszcze godziwe
        wynagrodzenie.
        • Gość: mariusz_robert Re: praca po asp IP: 80.51.232.* 13.01.06, 08:25
          kuzynka skonczyla grafike, przez rok po dyplomie pracowala w sklepie z art. dla
          artystow plastykow, potem wyjechala do stanow-n.y.c., siedzi tam juz 5 lat,
          pracuje w agencji reklamowej, robi zdjecia do katalogow, skonczyla tez tam
          szkole fotografii, bedac w polsce myslala o otworzeniu wlasnego biznesu, ale
          jej sie nie udalo
          • miszelka81 Re: praca po asp 13.01.06, 08:36
            Koleżanka praqcuje w studiu graficznym, świetnie zarabia, bo robi swietnie
            projekty. Oczywiście niezbędna do tego jest znajomość Corel, Photoshopa itp. I
            trzeba się tego uczyc już na studiach. Potem za późno!
      • Gość: maciek Re: praca po asp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 11:01
        a otworzenie firmy portretowej - takiej jak W. ma dzisiaj sens?
        czy ludzie chjcą miećswój tradycyjny portret. tradycyjny tzn olej lub akryl, bo
        nie chodzi mi o fotokicz jak z Monciaka.????
        abo ja sie na taką działanlność gospodarczą zdecyduję?
        zaaliż warto pytam. jak mślicie?
      • vandaloo7 Re: praca po asp 24.11.15, 20:22
        nie ma haha
      • cream-szczecin Re: praca po asp 30.11.15, 09:22
        Hmm polecam szukać zleceń w internecie jest tego mnóstwo. Także dla grafików i nie tylko DTP ale i artystycznych.
        Przykład: www.starofservice.pl/

Są jeszcze oferia, oferteo, zlecenia.przez.net. Tylko trzeba na prawdę mocno się przyłożyć. Nie jeden grafik może wycisnąć i dwie wypłaty jako freelancer lub nawet samozatrudniony. Myślenie etatem prowadzi tylko do śmiesznych zarobków przed 30tką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka