Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Active-ktoś zna?

IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 16:44
    cześć,posłałem tam na kierownika sklepu,to sklepy z ciuchami nike,reebok i
    ine,ktos pracował,zarobki itd,dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 18:19
        Też tam wysyłałem ;) Kiedy szukali kierownika zmiany i bylem tam na rozmowie.
        Byłem drugi :(
        • arnie31 Re: Active-ktoś zna? 21.01.06, 19:09
          Co ciekawego na rozmowie?Po jakim czasie odezwali się do Ciebie?jakie zarobki i
          w ogóle wszystko co wiesz.
          dzięki.
      • arnie31 Re: Active-ktoś zna? 21.01.06, 19:11
        Poza tym jak się ubrac na rozmowę do takiego sklepu,klasycznie czy założyć
        bluzę;)jakos tak głupio pod krawatem a jednioczesnie bez przegięć,jak poszedłeś
        ubrany?
        • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:02
          Oczywiście tradycyjnie jak na rozmowę o pracę. Pytania zadaje stara baba (chyba
          właścicielka) która ma swój własny świat ;)
        • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 20:03
          P.S. Rozmowa odbywała się w hotelu. Poza tym to spółka jawna więc nie oczekuj
          rewelacji.
      • Gość: ktos Re: Active-ktoś zna? IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 21.01.06, 20:41
        gdzie wysyłałeś ? ja na kielce, ale jeszcze się nie odezwali...
        • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.echostar.pl 21.01.06, 22:07
          Poznań i też cisza ale nie martwie się tym ;)
        • Gość: arnie Re: Active-ktoś zna? IP: *.icpnet.pl 21.01.06, 22:10
          Słałem na Poznań ale z adresem Kielc,daj znać jak się odezwą,będziemy wtedy
          wiedzieć kiedy to nastąpi,jesli nastapi.Jak się odezwą odnajdę ten wątek i napisze.
          Słuchaj ile wołałeś na tej rozmowie?
          • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.echostar.pl 21.01.06, 22:58
            Nie pamiętam ile dokładnie chyba 2000 brutto. Przypominam,ze chodzi o rozmowe na
            kierownika zmiany.
      • holydog Re: Active-ktoś zna? 22.01.06, 08:16
        Re.Kuehne
        To że firma działa w formie spółki jawnej nie świadczy jeszcze o tym ile będzie
        zarabiac kierownik ich sklepu.Taka firma jak sunset suits działa jako
        jednoosobowa działalność gospodarcza, do niedawna w takiej formie funkcjonowała
        również Telefonica.
        p.s
        zgadzam się jednak że wiedza o tym w jakiej formie działa firma może być
        pretekstem do wstępnej oceny;).
        • Gość: ktos Re: Active-ktoś zna? IP: *.plk.vectranet.pl 22.01.06, 09:11
          Kierownik sklepu - ja obstawiam 2500 netto... za mniej nie podchodzę do tematu.
          • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:11
            Poza stanowiskiem weź też pod uwagę to,że większośc tych sklepów ma siedzibę w
            dużych centrach handlowych a tam nie płacą najlepiej pracownikom :(
            • arnie31 Re: Active-ktoś zna? 22.01.06, 10:16
              Bywa bardzo różnie z tym płaceniem,nie uzależniałbym tego od miejsca połozenia
              sklepu,czy to jest centrum handlowe czy poza centrum,moim zdaniem to zalezy od
              firmy,nie sądzę,żeby active jako mało znana firma płaciła dużo,ale może warto
              się zaczepić a potem zobaczyć co bedzie dalej,ja wołam przedział 1500-1800
              zł.Oczywiście zawołam wtedy gdy mnie zawołaja na rozmowę;)
              • arnie31 Re: Active-ktoś zna? 22.01.06, 10:23
                Netto naturalnie
              • Gość: Kuehne Re: Active-ktoś zna? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 10:27
                Przedział zarobków jest oki. Powodzenia na rozmowie ;)
      • Gość: cinephile Re: Active-ktoś zna? IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:22
        pracowałam w sklepie active, a konkretnie w adidasie przez pół roku jako
        sprzedawca. wszystkie Wasze spekulacje dotyczące zarobków to czyste fantazje!
        podstawowa sprawa to rozbieżnosc "oficjalnych"zarobków- minimum (850 zł brutto)
        od rzeczywistych- tu zarobki wahają się od 1100-1300 netto (kierownik sklepu);
        kierownik zmiany pracuje oficjalnie na stanowisku sprzedawcy i ma stawke
        godzinową jak sprzedawca (4-5 zł brutto) plus dodatek funkcyjny ok.150 zł. jak
        widzicie bez rewelacji; ja nie narzekałam, ponieważ jeszcze studiuję i była to
        moja dodatkowa praca; dużym plusem jest ilość godzin- nawet 200 w miesiącu!
        dużo zależy od ludzi pracujących w danym sklepie- szefowa to już inna bajka ,
        ale na pocieszenie dodam, że rzadko odwiedza wszystkie sklepy, gorzej mają
        kielce- tam jest siedziba firmy.. jesli chcecie dowiedziec sie czegos wiecej o
        rozmowach kwalifikacyjnych - piszcie na priva: cinephile@gazeta.pl
        • mbanaszk Re: Active-ktoś zna? 23.01.06, 19:26
          Ale musisz pamiętać że w dzisiejszych czasach zrobki są uzależnione również od
          stażu pracy, doświadczenia, etc.

Kierownik Sklepu nigdy jeden drugiemu nierówny. A co do tego czy mała nieznana
          firma może dobrze płacić to okazało się że tak... Mam tego dowód.
      • arnie31 Re: Active-ktoś zna? 24.01.06, 09:18
        Kurczę tragedia:(:(:( ale jak mnie przyciśnie to wezmę i tyle a potem bedę
        szukał dalej,dziwi mnie fakt,że kierownikowi dają tak mało,dla mnie to oczywiste
        że w tym przypadku,będzie szukał dalej i będzie duża rotacja,ale nie mnie wyrokować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka