agao5 24.01.06, 11:37 Jak się pracuje,jakie są zarobki i czy warto?Rekrutacja trwa tam 2 dni ,co oni robią z tymi ludzmi tak długo,pranie mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylvi Re: BiuroPlus-praca IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.06, 12:04 Kumpel pracowal. odradzal bardzo. to akwizycja mat. biurowych w firmach, ktore nigdy nie byly ich klientami. zwolnil sie po paru miesiacach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sps Re: BiuroPlus-praca IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 12:10 Zależy jakie miasto, jeżei Poznań to nie polecam. Pracowałem tam 5 lat temu ale z tego co wiem nic się nie zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sps Re: BiuroPlus-praca IP: *.icpnet.pl 24.01.06, 12:33 Oboz pracy, nie możesz zaplanować bieżącego dnia w okolicach 20 bo coś może zawsze wyskoczyć. Ciągła rotacja, żadnych dyskusji, za mało pracujesz, nie wyrabiasz planu, pracuj więcej i chyba wałkowana umowa choć to mogło się zmienić. Właśnie szukam pracy i to jedyne miejsce którego nie biorę pod uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
agao5 Re: BiuroPlus-praca 24.01.06, 14:20 a kasa jak?Chociaż prawdę mówiąc,odechciało mi się tam jechać.Dzięki za pomoc!! Odpowiedz Link Zgłoś