Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BIEDRONKA - wrocław

27.01.06, 11:10
    Czy prawdą jest, że kierownik sklepu we Wrocławiu nie ma nawet 2000netto ??????

Obserwuj wątek
      • Gość: km Re: BIEDRONKA - wrocław IP: *.chello.pl 27.01.06, 11:39
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=35659334&a=35692910
        Może powyższa wypowiedz troche Ci pomoże.
        • Gość: mbanaszk Re: BIEDRONKA - wrocław IP: *.plk.vectranet.pl / 212.244.79.* 27.01.06, 12:05
          Wiedziałem że ktoś to zrobi :) Ale tamta wypowiedź odnosiła się do Biedronki w
          Polkowicach... Dziś pytam o Wrocław, a jak pewnie wiesz Polkowice to małą
          miejscowość na trasie Wro-ZG, a Wrocław to wielkie miasto na zachodzie Polski...
          • Gość: fanta Re: BIEDRONKA - wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 15:38
            czy Polkowice, czy Wrocław, moim zdaniem to nie ma znaczenia, po prostu rejon
            pd-zach. polski z centralą w Lubinie, czyli te same standardy co do
            wynagrodzenia.
            Byłam swego czasu na rozmowie w sprawie kierownika rejonu, proponowali ponad
            2000 na ręke, samochód, komóra, ale generalnie szef rejonu mnie zniechęcił bo
            do w dużej części praca fizyczna (np. rozładunek towaru), a do tego
            rozwiązujesz problemy tupu: przywieźli ci zepsute kurczaki, bądź pani w
            moherowym berecie awanturuje się, że zabrakło marchewki na sklepie itd.
      • Gość: anka Re: BIEDRONKA - wrocław IP: *.54.18.196.telsat.wroc.pl 27.01.06, 16:12
        Hej, nie wiem czy dobrze kojarzę pseudonim, ale chyba ty pisałaś o Sonko we
        wrocławiu? Jak udało ci się ? Ja w końcy zrezygnowałam - mam lepszą pracę
        znacznioe bliżej domu.
        • mbanaszk Re: BIEDRONKA - wrocław 27.01.06, 16:46
          czesc aniu - dobrze kojarzysz. Nie zadrynili.

Ja w ktoryms poscie pisze ze traz stoje przed MEGA DYLEMATEM. Od poniedziałku
          moge zaczac prace w polomarkecie... ale bylem wczoraj na rozmowach w biedronce,
          czeka mnie juz tylko jeden etap... Dzis zaproszono mnie na rozmowy do Warszawy
          do Elea... Zaczeło się to czego się bałem. Zaczynają się odzywać kolejno do
          ktorych aplikowałem.

Jesli podejme prace w polomarkecie to moze to byc najlepsza, a zarazem najgorsza
          decyzja. Bo jak juz zaczne pracowac to nie znajde czasu na rozmowy, a poki co
          polomarket jakis rewelacyjnych warunkow nie przedstawil.
          • Gość: km Re: BIEDRONKA - wrocław IP: 87.207.70.* 27.01.06, 17:27
            a po jakim czasie przeciętnie zaczeli do Ciebie oddzwaniac?
            • mbanaszk Re: BIEDRONKA - wrocław 27.01.06, 17:49
              Do Biedronki wysłałem 9.01 odzew 25.01 ; ELEA wysłana 13.01 odzew dzisiaj ;
              polomarket wysłany 14.01 odzew 16.01

Zostało jeszcze 48 potencjalnych pracodawców do których wysłałem aplikację... i
              co tu robić ? Brać pirwszą z brzegu kosztem rodziny ? Bo kasa niezła,
              mieszkanie, ale tylko dla mnie... trzy miesiące bez rodziny.
              • Gość: km Re: BIEDRONKA - wrocław IP: 87.207.70.* 27.01.06, 18:59
                trzy miesiace bez rodziny... czyli tzw ruchome biuro, czy moze takie dlugie szkolenie?:)
                • mbanaszk Re: BIEDRONKA - wrocław 27.01.06, 19:01
                  takie dlugie szkolenie... trzy miechy w olesnicy... odleglosc od miejsca pobytu
                  reszty rodziny 200km... ale mobilność dzisiaj kosztuje niestety.
                  • Gość: km Re: BIEDRONKA - wrocław IP: 87.207.70.* 27.01.06, 19:22
                    Jest to napewno jakies poswiecenie, ale jesli to jednorazowa eskapada, to chyba jednak nic wielkiego... Mam znajomych, ktorzy pracuja na statkach- to jest dopiero rozlaka;) Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka