Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Praca w ARiMR

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 19:10
    Witam i mam pytanie, czy ktoś próbuje dostać się do pracy sezonowej do ARiMR?
    Czy ktoś coś bliżej i więcej może mi na ten temat napisać? Staram się tam
    dostać ale nie wiem czy warto. Czekam na odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: expracownik Re: Praca w ARiMR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:56
        osobiście nie radzę bynajmniej w ARiMR w Będzinie bo przez panią Anetę S.
        możesz zostać bezpodstawnie w obecności pracowników oraz postronnych osób
        wyzwana od ku.. itp.i nie masz co liczyć na słowo przepraszam. Na reakcję ze
        strony kierownictwa też nie ma co liczyć, moim szczęściem w nieszczęściu był
        fakt, iż pani Aneta S. dzięki zajściu w ciążę nie objęła stanowiska kierownika,
        bo wtedy może nie skończyłoby się na słowach niecenzuralnych pod moim adresem
        lecz być może na rękoczynach. Widocznie pani ta wychodzi z założenia, że
        pierwszy człon nazwy firmy w której pracuje upoważnia ją do używania takich
        słów. A ponadto praca sezonowa w agencji to wyzysk pracowników sezonowych.
      • Gość: Moncia Re: Praca w ARiMR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 10:54
        Ja też myśle podjąć tę prace, prosze o wypowiedzi osób , które tam pracują, czy
        jest szansa na zatrudnienie ??
        • Gość: 123 Re: Praca w ARiMR IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 30.01.06, 15:15
          szansa jest zawsze zależy czy hm jak to nazwać masz odpowiednie kwa kwa
        • wypasiona_foczka moja przyjaciółka tam pracuje 30.01.06, 15:35
          i mówi, że wiekszego chamstwa, niekompetencji, kumoterstwa i nepotyzmu jak żyje to na świecie nie widziała. Połowa pracowników to jedna rodzina a druga połowa to ich znajomi. Tworzenie miejsc pracy "pod kogoś": "Panie Staszku w poniedziałek maja nam przysłac (tu imię i nazwisko), no wie Pan, tego syna (tu imię i nazwisko jego ojca) wszystkie etaty zajęte to może ja mu w kadrach coś znajdę?".
          Skrajna niekompetencja, sezonowi robią wszystko co najtrudniejsze bo etatowi nie mają pojęcia o niczym (kobieta które pracuje tam 10 lat nie wie jak wypełnic wniosek o przyznanie dotacji i odsyła rolnika - petenta, do praktykanta,stażysty, sezonowego itp.) No i praktycznie zero szans na stałą pracę bo stanowiska już "czekają" na kogoś innego do czasu aż ten ktoś skończy studia albo skończy mu sie okres wypowiedzenia w innej pracy. Straszne.
          • Gość: iza Re: moja przyjaciółka tam pracuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 08:04
            To prawda, tu gdzie obecnie mieszkam tez tak jest, we wszystkich instytucjach
            panstwowych.Ech, kobieta po biliotekoznastwie jest ksiegowa ech
      • Gość: magda19783 Re: Praca w ARiMR IP: *.intranet / *.piwet.pulawy.pl 01.02.06, 09:59
        • beettinna Re: Praca w ARiMR 01.02.06, 15:03
          pracowałam w sezonowych w tamtym roku-potwierdzam ze na etat nie ma co
          liczyć,podsyłają im swoich z oddziałów regionalnych,ci na etatach ani w połowie
          nie wiedzą tego co nowi stażyści po szkoleniu...
          a wiedza kierowniczki to śmiech na sali...dobrze ze wie którędy się wchodzi do
          biura:)

Pozdrawiam
        • beettinna Re: Praca w ARiMR 01.02.06, 15:05
          zapomniałam dodać że oczywiście możesz ubiegać się o pracę w tym sezonie...
          do każdeg OR jest potrzebna dana liczba osób,(odjąć już tych "wybranych")
          papiery trzeba przesłaś do głównej siedziby
          pozdr
      • Gość: janie Re: Praca w ARiMR IP: *.bfig.pl / 195.205.106.* 02.02.06, 15:18
        zgadzam sie z wcześniejszymi wypowiedziami niestey tak jest w Arimr że etaty są
        ale dla wybranych trzeba mieć dużą siłe przebicia jeśli wiesz o czym mówię

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka