Gość: wkropce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 22:21 Gdzie posłać dziecko do szkoły (podstawowej), żeby był i poziom w miarę wysoki, ale bez zarywania nocy i normalni nauczyciele? Jest coś takiego na Piaskowej lub Podzamczu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: btkw Re: dobra podstawówka IP: *.nrth.cable.ntl.com 04.02.09, 22:44 Wydaje mi się że w podstawówkach nie ma zróżnicowanego poziomu. W szkołach przerabiany jest materiał podstawowy, wyznaczony przez ministerstwo oświaty. Od rodziców zależy jak będzie wyglądała edukacja ich dziecka, zarówno szkolna jak i wychowawcza. Ja przy wyborze szkoły kierowałam się odległością od domu i ilością uczniów, dlatego SP21 na Podzamczu odpadła na pierwszym miejscu. SP26 (również na Podzamczu) jest godna uwagi. Na Piaskowej Górze nie szukałam bo za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoła nr.15 Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 17:20 ja polecam szkołe nr. 15 na piaskowej górze tam chodzi moja córka i jest bardzo zadowolona.poziom ok. nauczyciele ok.pozdrawiam mama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 19:27 Zdecydowanie SP 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 23:33 www.zsmk.pl - płatna tyle że na Starym Zdroju - jednak godna polecenia /warunki i nauczanie/ Moje dziecko ukończyło gimnazjum i jesteśmy bardzo zadowoleni. Trzeba płacić ale jak syn chodził do przedszkola to też musiałam płacić. Zawsze warto rozważyć różne możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 13:18 Nie polecam prywatnej na starym zdroju szczerze dziecko bedzie sia tam męczyć bardzo dyzo zajęć jedynym plusem dobry poziom ale dziecko nie bedzie zadowolone a o to chyba chodzi o szczęście dziecka a nie rodzica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:02 Jakie szczęście, nauka jest nauką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: dobra podstawówka IP: 212.160.172.* 05.02.09, 13:08 Podobno 28 jest niezła, tylko brak tam boiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobra podstawówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 13:12 PSP 37 na piaskowej. duze boisko, nienaganni nauczyciele. bardzo fajna szkola. tylko wiesz... kazdy bedzie Ci proponowal inna szkole :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: dobra podstawówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.09, 16:27 Napewno jedna z najgorszych to 17 na Sobięcinie . Ta szkoła to masakra !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: dobra podstawówka IP: *.as.kn.pl 05.02.09, 16:36 17 jak na bronxie ;) 15 na piaskowej b. dobra szkola jest :) w koncu " by zylo sie lepiej " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: dobra podstawówka IP: *.wlb.vectranet.pl 05.02.09, 18:04 Pracuję w pewnym _dobrym_ gimnazjum i mogę stwierdzić, że najwięcej punktów rekrutacyjnych mają przeważnie uczniowie ze szkół nr 15, 26 i 28. Z innymi różnie - w zależności od roku. Dobrze też wypadają szkoły prywatna i muzyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: dobra podstawówka IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 18:25 Polecam psp 15 i 26, przyjazne szkoły:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dobra podstawówka IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.09, 20:02 Ludzie szkoła to dzieci-uczniowie, jak są dobrzy to i szkoła reprezentuje poziom bo inaczej i Salomon z próżnego nie naleje. Zobaczcie jak II LO zrobi gęste sito wyłapie same rodzyneczki a i rodzic ambitny to i efekty widać. A jak się ma do tego szkoła rejonowa do której trzeba przyjąć wszystkich. Każda szkoła jest dobra jeśli dziecko chce się uczyć, rodzic pomagać to i nauczyciel da z siebie wszystko. Praca z takim uczniem to sama radość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: dobra podstawówka IP: *.wlb.vectranet.pl 06.02.09, 18:42 Witam! Polecam szkołe podstawową nr 26 na podzamczu. Pare lat temu chodziłam tam do gimnazjum a wczesniej do podstawówki i polecam. Przyjazna atmosfera,bezpiecznie,nauczyciele przyjaźnie nastawieni do uczniów a poziom dobry.Wielu uczniów uczy się teraz w 1 2 3 lo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń Re: dobra podstawówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:35 ja chodziłem do 15 na piaskowej.spoko buda przynajmniej nie miałem takich braków w gimnazjum jak niektórzy co wyszli z innych podstawówek może i orłem nie jestem ale patrząc na to wszystko to poziom w 15 nie jest niski:))pozdro Odpowiedz Link Zgłoś