Gość: siedem IP: *.tgory.pik-net.pl 10.04.02, 11:02 www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=161 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurni jakaś zaraza na forum! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 20:16 Galba www.lewica rekomenduje Siedem na "nie" zerka może Limak by co polecił? zaczynam się bać nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete Re: jakaś zaraza na forum! IP: *.telan.pl 10.04.02, 21:40 A jak ja się wpisałam do wątku o TV to go wywalili do oślej ławki. I za co ? Żadnego brzydkiego słowa nie użyłam. Oglądanie pingwinów to naprawdę było oglądanie pingwinów a nie coś co sobie wyobraża Czujne Oko. )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni oni Cię... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 21:50 droga Tete nie poznali po prostu innej przyczyny nie może być serdecznie nurni Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: jakaś zaraza na forum! 10.04.02, 21:58 Gość portalu: tete napisał(a): > A jak ja się wpisałam do wątku o TV to go wywalili do oślej ławki. I za co ? > Żadnego brzydkiego słowa nie użyłam. Oglądanie pingwinów to naprawdę było > oglądanie pingwinów a nie coś co sobie wyobraża Czujne Oko. > > )tete Gratuluję sukcesu! Pozdr / Jacek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete A jakże IP: *.telan.pl 10.04.02, 22:28 Ale historia ! Pierwszy raz w oślej ławce (na forum !). pozdrawiam w ogóle i serdecznie, )tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALK Re: A jakże IP: *.chello.pl 10.04.02, 22:43 Taką Oślą ławę warto uczcić! Szampanskoje z pantofelka? Kawa z kardamonem? A może herbatka imbirowa? Serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni nie radzę... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.02, 23:06 Gość portalu: ALK napisał(a): > Taką Oślą ławę warto uczcić! Szampanskoje z pantofelka? Kawa z kardamonem? A > może herbatka imbirowa? > Serdecznie! Siedem nie raz mówił(a) że takich wątków nie lubieje chyba alergia na pyłek kwiatowy albo cóś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: jakaś zaraza na forum! IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 07:40 trzeba znac prase wroga. zadanie jest ułatwione [nie trzeba znac jidisz] redakcja "nie" wydaje tez wersje polską... 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 mocny kawałek? 11.04.02, 01:23 ...a w ktorym miejscu ta moc - jesli mozna spytac. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni Siedem... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.02, 01:37 wiem że to Twój wątek ale właśnie mnie noga twardo obuta zaswędziała więc jak mogie czy nie mogię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Siedem... IP: *.tgory.pik-net.pl 11.04.02, 07:43 Gość portalu: nurni napisał(a): > wiem że to Twój wątek > ale właśnie mnie noga > twardo obuta zaswędziała > więc jak > mogie czy nie mogię? zostaw pędraka. trzeba poznac opinie bliskowschodopolaka czasowo pobierajacego zasiłek w USA na kwestie plestynską ale jak bardzo chcesz to rozdeptaj 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: datsh Re: mocny kawałek IP: *.cm-upc.chello.se 11.04.02, 01:46 BARDZO DOBRE Odpowiedz Link Zgłoś