jantakas 10.02.06, 19:59 ostatni bylam na rozmowie w spr. pracy i pracodawca wypytywal czy mam dzieci w jakim wieku itp.Czy tez siez tym spotkaliscie?Dal mi do zrozumienia ze dziecko bedzie przeszkoda!!!!zy mozna z tym cos zrobic? gdzies zglosic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: dyskryminacja kobiet w pracy 10.02.06, 21:13 oczywiście że nie powinno tak być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ally Re: dyskryminacja kobiet w pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:07 hm.. również usłyszałam na rozmowie (duża korporacja): "no tak jest pani młodziutką mężatką, pewnie niedługo będzie chiała pani miec dzieci.. i mając do wyboru osobę, która je już ma(??!), wybrałabym ją właśnie." Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow [...] 11.02.06, 06:43 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m jaka dyskryminacja IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 11.02.06, 10:59 tam gdzie ja pracuje 80% pracownikow to kobiety, i tez na stanowiskach kierowniczych Odpowiedz Link Zgłoś