Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mistrz produkcji

IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.02.06, 11:44
    Poszukuję informacji o wysokości zarobków na tym stanowisku, za każdą
    informacje będę wdzięczny...
    Obserwuj wątek
      • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 08:56
        Naprawdę nikt nic nie wie ?
      • Gość: d Re: Mistrz produkcji IP: *.man.poznan.pl 20.02.06, 10:50
        w jakim mieście i w jakiej branzy?
        bo np. w jędzrzejowie(woj.świętokrzyskie) w zakładach branzy mechanicznej ok.
        1200zł netto
        • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 11:23
          Okolice Poznania, branża związana z asortymentem oferowanym przez ikea :) Firma
          szwedzka.
          • Gość: d Re: Mistrz produkcji IP: *.man.poznan.pl 20.02.06, 11:40
            myślę że 3000 netto powinno byc ok
            • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 11:54
              Sporo, moim zdaniem to trochę za dużo. Jeżeli byłoby brutto to prędzej :)
              • Gość: d Re: Mistrz produkcji IP: *.man.poznan.pl 20.02.06, 12:31
                nie przesadzaj we wrigleyu mistrz zmainowy ma 3000 netto.

3000 brutto to jest 2000 netto, wynajecie mieszkania(pokoju)+ życie to jest
                minimum 1000zł. tak wiec zostaje Ci 1000zł w najlepszym wypadku.
                • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 12:36
                  Nadal twierdzę,że to sporo (bynajmniej na okresie próbnym). Mimo to dzięki za
                  odpowiedzi. Pozdrawiam
                  • Gość: d Re: Mistrz produkcji IP: *.man.poznan.pl 20.02.06, 12:39
                    jak na Poznaż to nie jest sporo, przecież mistrz to nie jest jakis tam pracownik
                    tylko jest to juz osoba która zarządza ludzmi
      • Gość: fokus Re: Mistrz produkcji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 12:33
        Rozmawialiśmy tydzień temu ,podałem tobie moje dane zarobkowe.Aktualnie jestem
        po trzech rozmowach teraz musze czekac.Co u ciebie?
        • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 12:43
          W środę mam rozmowę na stanowisko brygadzisty (bardziej jako mistrz, gdyż
          takowego stanowiska nie ma w tej firmie). Z tego co dowiedziałem się
          nieoficialnie to mam spore szanse. Zastanawiam się nad podaniem oczekiwań
          finansowych. Zalezy mi na tej pracy i nie chcę przeginać.
        • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 13:19
          Czy możesz podać nazwy firm do których aplikowałeś i byłeś na rozmowach ?
          • Gość: fokus Re: Mistrz produkcji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.02.06, 14:08
            Smurfit Kappa ,Glaspol i Packform
            • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 20.02.06, 14:12
              Dzięki, odpadła mi konkurencja bo to nie mój rejon ;)
        • Gość: Kuehne Re: Mistrz produkcji IP: *.echostar.pl 23.02.06, 17:44
          Dzisiaj otrzymałem telefon od przyszłego pracodawcy z bardzo pozytywną
          informacją. Wkrótce rozpoczynam nową pracę :)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka