Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

jestem wściekła

20.02.06, 19:31
    moja miła koleżaneczka z pokoju poszła do szefowej naskarżyc, że przez to że
    ja źle powpisywałam ceny do systemu większośc faktur jakie ona wystawia jest
    błędna bo pojawia jej się zawsze cena 3,20.
    Już zdążyłam dostac zjebkę od szefowej, która zawsze bardzo się cieszy gdy
    okazuje się, że popełnię jakiś bład, po vzym okazało się, po sprawdzeniu
    przez IT, że to miła koleżanka na swoim loginie zaznaczyła w systemie takie
    uwarunkowanie, że zawsze gdy kończy się ważnośc ceny system nie daje sygnalu
    o tym, że brakuje mu ceny, ale wpisuje 3,20.
    myślicie, że jestem usatysfakcjonowana bo otrzymałam przeprosiny od jednej i
    od drugije.

NIC z tych rzeczy. OKzało się, że tamta nie wie jak zrobi w systemie takie
    uwarunkowanie więc to na pewno ja je zrobiłam wchodząc na jej login, a hasło
    znałam nie wiem skąd ale podejrzewam, że tamta po prostu stwierdziła, że je
    mi kiedyż podała....

Czy mam już szuka innej pracy. Bierze mnie taka nerwica, że nie mogę już
    wytrzymac!!! Jak mam dopiec tej małpie żeby przestała kopa pode mną dołki????

Obserwuj wątek
      • Gość: doris Re: jestem wściekła IP: *.gliwice.hyperion.pl / *.gliwice.msk.pl 21.02.06, 11:08
        Niektózy ludzie po prostu nie są ludźmi, więc nie zmienisz małpy w człowieka
        (mimo podobieństwa zewnętrznego :-) ) - nie łudź się. Przykre i kurde niestety
        prawdziwe.Jedyne pocieszenie - bardzo metafizyczne niestety, - że to co dajesz
        drugiemu człowiekowi, kiedyś w przyszłości trafi do Ciebie. Z tym, że mowa tu o
        ludziach, nie o zwierzętach.... :-))
      • Gość: Pegaz kto jest wielblądem ? IP: *.e-wro.net.pl 21.02.06, 11:24
        Przede wszystkim nie próbuj udowodnić, że nie jesteś wielblądem.

Powiedz szefowej że jeśli koleżanka twierdzi, iż to ty pracowałaś na loginie
        koleżanki, to niech to koleżanka udowodni. Do tego czasu, dodaj szefowej,
        traktujesz sprawę jako pomówienie ze strony koleżanki wymierzone w ciebie.
        Poproś szefową o interwencję w sprawie pomówienia.

Mówiąc to pamiętaj że koleżanka nie zawachała się biec do szefowej i opowiadać
        kto "przestawił ceny" w systemie.
        • Gość: KIRA Re: kto jest wielblądem ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.02.06, 13:55
          przekazywanie loginów, haseł itp jest u nas w firmie niedozwolone....wiec
          jezeli kolezanka sama wyklepała login to powinna byc ukarana....tak czy inaczej
          dała ciala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka