Gość: bzyczek IP: *.crowley.pl 28.02.06, 17:37 Moze mi ktos powiedziec w jakich granicach ksztaluja sie zarobki agenta ubezpieczen na zycie! Czy warto interesowac sie taka praca??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ad Re: Agent ubezpieczeniowy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:37 Przeważnie tyle zarobi, ile "wyrobi" prowizji od składek. Czyli od "zera" do kilku (kilkunastu, nieliczni kilkudziesięciu) tysięcy zł. Początkujący ma trudno cokolwiek zarobić (chyba, że masz liczną rodzinę i wielu znajomych, którzy tylko czekają, abyś został agentem i ich ubezpieczył). Na ten temat wiele juz było na forum - poszukaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzyczek Re: Agent ubezpieczeniowy!!!! IP: *.crowley.pl 01.03.06, 07:46 Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko... Re: Agent ubezpieczeniowy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:00 Witam... Można zarabiać i to nieźle... Oczywiście zależy to od firmy, ktora bedziesz zeprezentował-co firma to inne prowizje... Zapewne interesuja cie pierwsze miesiace... Wiec ja w pierwszym zarobiłam ponad 1000zl. w drugim Ozl. w trzecim prawie 3000zl. I to tylko zalezalo od tego czy mi sie chcialo pracować,leniuchować czy zapie..ć! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś