Gość: ja Ja siedzę na fotelu IP: *.poboznego.osiedla.net 03.04.06, 21:19 Ja siedzę na fotelu. A siedzicie w Internecie ? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:06 u mnie wszyscy siedza i wszyscy sie dzieki temu kontaktuja :) Niektore oddziały nawet zaozyły skypa zeby taniej rozmawiać, a nr gg sa na oficjanych stronach firmy...nieżle co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościówa Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:48 A u mnie nie wolno korzystać z tego rodzaju komunikatorów. Kiedyś jakaś pracownica uzależniła się od tego i zamiast pracować flirtowała. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
avionetka82 Re: Siedzicie na GG w pracy ? 10.03.06, 20:48 u nas jest to jak najbardziej legalne. Nawet szef zaproponował, by zobie zainstalowac gg, bo dzięki temu oszczędzamy na telefonach, a poza tym nie tracimy czasu na przejście z pokoju, do pokoju itd... :) Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 09:22 Pewnie, że tak. GG + Skype to jedna z najfajniejszych form komunikacji wykorzystywana rówmnież w pracy. -- fotografujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Siedzicie na GG w pracy ? 11.03.06, 12:03 Wywaliliby nie z roboty, gdyby zobaczyli, ze mam zainstalowane gg. Nie moge korzystac z netu w pracy, a tym bardziej sciagac czegokolwiek na kompa. Komunikujemy sie osobiscie, przez tel wewnetrzne lub maila firmowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeus Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: 83.220.216.* 14.03.06, 11:22 Ja siedze caly czas a w nocy sciagam filmy:)) Internet bez ograniczen:) I jeszcze za to mi placa:) Odpowiedz Link Zgłoś
soare_j Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 07:23 u nas nie ma mozliwosci zainstalowania czegokolwiek :) ze wzgledu bezpieczenstwa :) ale w necie moge siedziec do woli...Ale w innej pracy mialam gg ale potem nam zablokowali, poczym spadla nasza wydajnosc :)Tutaj mi nie brakuje gg, Co innego jest jak sie nie ma od poczatku a co innego jak potem zablokuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derobson Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: 5.5R* / 193.194.132.* 15.03.06, 09:29 u nas istalowanie GG , skapy tlenofonow itp jest zablokowane przez informatyke , zresztą nawet własnego dysku C nie mogę zobaczyć pozostaje WEB gadu gadu ( na szczęcie to jest ) ale to mało ergonomiczne rozwiązanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuzia Twarz [...] IP: *.aster.pl 15.03.06, 07:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absdef Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.net81-67-173.noos.fr 15.03.06, 07:56 Hehe... Jak pracodawca madry to zablokuje gg... i udostepni wewnetrzny komunikator.. jak nie to jest wiele mozliwosci konatku, np, gmail chat... pzdr!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luciush Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:55 Jestem w tej komfortowej sytuacji że używanie komunikatora w pracy to "prikaz" z szefostwa, do komunikacji między oddziałami - zamiast telefonu - komunikator :D Odpowiedz Link Zgłoś
souls_hunter Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 10:08 Nie, pracuje sam dla siebie, wiec o tyle dluzej pracuje ile czasu spedze na pie..ch wlaczajac czytanie tego forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnisia Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.chello.pl 15.03.06, 10:09 a ja siedzę w pracy na dupie a nie na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bellazza AQQ IP: *.crowley.pl 15.03.06, 11:13 GG to przeżytek. Mało rozwijający sie komunikator. Przesiadłem się na AQQ i jest o wiele lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yulek_cezar Re: AQQ 03.04.06, 13:43 Zamienil stryjek siekierke na kijek. Jabber rulz. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuniek Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 14:34 A ja też mam w pracy zabronione korzystanie z gg. Podobno "znacznie spowalniają pracę komputera" i są "furtką dla rozmaitych hakerów"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:24 U nas GG+Skype to rownież podstawa:) z tym, że GG "nieoficialnie" a oficialnie cała firma korzysta ze skype'a, to przede wszystkim oszczednosci na telefonach, chociaż klienci dziwnie sie patrzą jak wchodzą a ja wyglądam niczym kontroler lotu ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracus Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.06, 12:52 u mnie jeden/jedna korzystali. obcielam premie, dostali nagane. jak sie komus nie chce pracowac, moze isc na bezrobocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.class147.petrotel.pl 18.03.06, 13:25 a co Ty robisz na forum o 12 52 w sobote?? Nie chce sie pracowac??;) Przeciez taki heros pracy nie ma wolnych sobot:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heros Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.06, 15:46 na szczescie ja moge pracowac kiedy mi sie chce i nie pytac nikogo o zdanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bozienia Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.maldyty.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 20:39 tylko w celach zawodowych i nie mam zabronione , ale ze znajomymi na gg klikam w domku po godzinach to mi wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:08 u nas w zakładzie kazano nam poblokować porty na komunikatory, a pracownicy raczej niekumaci, więc był z nimi spokój Jak zaczęli kombinować to poszła blokada na wszystko. Teraz możliwe jest odblokowanie tylko www ale rozpatrywane indywidualnie dla każdego stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 07:54 My korzystamy wewnetrznie z firmowego. Priv a jakze, takze mam zainstalowane. Nie wiem czy o tym wiedza czy nie, ale nie odbija sie to na mojej efektywnosci. Przewaznie gadam z kims przez caly dzien, ale na pierwszym miejscu jest praca. Wiec te rozmowy wygladaja tak ze czasem uda nam sie zamienic w ciagu dnia 10 zdan, czasem 50 :) Ale bez komunikatora w pracy nie wyobrazam sobie tutaj zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja jeszcze nie zgłupiałam :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:29 poza tym miejsce pracy jest od pracy, a nie rozmow towarzyskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: =] jeszcze mi sie nie zdarzyło nie zdążyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:32 do toalety :D Odpowiedz Link Zgłoś