Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Siedzicie na GG w pracy ?

07.03.06, 13:09
    Bo ja 'troszkę' :>:>
    Obserwuj wątek
      • Gość: honpa troszke - brak czasu IP: *.acn.waw.pl 07.03.06, 22:53
        • Gość: ja Ja siedzę na fotelu IP: *.poboznego.osiedla.net 03.04.06, 21:19
          Ja siedzę na fotelu.

A siedzicie w Internecie ? ;-)
      • Gość: gosc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:06
        u mnie wszyscy siedza i wszyscy sie dzieki temu kontaktuja :) Niektore
        oddziały nawet zaozyły skypa zeby taniej rozmawiać, a nr gg sa na oficjanych
        stronach firmy...nieżle co?
        • Gość: Gościówa Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 10:48
          A u mnie nie wolno korzystać z tego rodzaju komunikatorów.
          Kiedyś jakaś pracownica uzależniła się od tego i zamiast pracować flirtowała.
          ;(
          • avionetka82 Re: Siedzicie na GG w pracy ? 10.03.06, 20:48
            u nas jest to jak najbardziej legalne. Nawet szef zaproponował, by zobie
            zainstalowac gg, bo dzięki temu oszczędzamy na telefonach, a poza tym nie
            tracimy czasu na przejście z pokoju, do pokoju itd... :)
            • looney1 Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 09:22
              Pewnie, że tak. GG + Skype to jedna z najfajniejszych form komunikacji
              wykorzystywana rówmnież w pracy.

--
              fotografujesz?
      • gagunia Re: Siedzicie na GG w pracy ? 11.03.06, 12:03
        Wywaliliby nie z roboty, gdyby zobaczyli, ze mam zainstalowane gg.
        Nie moge korzystac z netu w pracy, a tym bardziej sciagac czegokolwiek na kompa.
        Komunikujemy sie osobiscie, przez tel wewnetrzne lub maila firmowego.
      • Gość: Zeus Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: 83.220.216.* 14.03.06, 11:22
        Ja siedze caly czas a w nocy sciagam filmy:)) Internet bez ograniczen:) I
        jeszcze za to mi placa:)
      • soare_j Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 07:23
        u nas nie ma mozliwosci zainstalowania czegokolwiek :) ze wzgledu
        bezpieczenstwa :) ale w necie moge siedziec do woli...Ale w innej pracy mialam
        gg ale potem nam zablokowali, poczym spadla nasza wydajnosc :)Tutaj mi nie
        brakuje gg, Co innego jest jak sie nie ma od poczatku a co innego jak potem
        zablokuja.
        • Gość: derobson Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: 5.5R* / 193.194.132.* 15.03.06, 09:29
          u nas istalowanie GG , skapy tlenofonow itp jest zablokowane przez
          informatyke , zresztą nawet własnego dysku C nie mogę zobaczyć pozostaje WEB
          gadu gadu ( na szczęcie to jest ) ale to mało ergonomiczne rozwiązanie
      • Gość: Kuzia Twarz [...] IP: *.aster.pl 15.03.06, 07:40
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: absdef Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.net81-67-173.noos.fr 15.03.06, 07:56
          Hehe... Jak pracodawca madry to zablokuje gg... i udostepni wewnetrzny
          komunikator.. jak nie to jest wiele mozliwosci konatku, np, gmail chat...

pzdr!!
      • Gość: Luciush Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:55
        Jestem w tej komfortowej sytuacji że używanie komunikatora w pracy to "prikaz" z
        szefostwa, do komunikacji między oddziałami - zamiast telefonu - komunikator :D
      • souls_hunter Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 10:08
        Nie, pracuje sam dla siebie, wiec o tyle dluzej pracuje ile czasu spedze na pie..ch wlaczajac czytanie tego forum ;)
      • Gość: agnisia Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.chello.pl 15.03.06, 10:09
        a ja siedzę w pracy na dupie a nie na gg
      • Gość: bellazza AQQ IP: *.crowley.pl 15.03.06, 11:13
        GG to przeżytek. Mało rozwijający sie komunikator. Przesiadłem się na AQQ i
        jest o wiele lepiej :)
        • zoofka Re: AQQ 15.03.06, 11:19
          Łojezu.... co ty nie powiesz ;-///
          • Gość: bellazza Re: AQQ IP: *.crowley.pl 15.03.06, 15:38
            Lamus he he
            • yulek_cezar Re: AQQ 03.04.06, 13:43
              Zamienil stryjek siekierke na kijek.
              Jabber rulz.
      • ziuniek Re: Siedzicie na GG w pracy ? 15.03.06, 14:34
        A ja też mam w pracy zabronione korzystanie z gg.
        Podobno "znacznie spowalniają pracę komputera"
        i są "furtką dla rozmaitych hakerów"...
        • Gość: gosć Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 16:24
          U nas GG+Skype to rownież podstawa:) z tym, że GG "nieoficialnie" a oficialnie cała firma korzysta ze skype'a, to przede wszystkim oszczednosci na telefonach, chociaż klienci dziwnie sie patrzą jak wchodzą a ja wyglądam niczym kontroler lotu ; )))
      • Gość: pracus Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.06, 12:52
        u mnie jeden/jedna korzystali. obcielam premie, dostali nagane.
        jak sie komus nie chce pracowac, moze isc na bezrobocie.
        • Gość: gosc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.class147.petrotel.pl 18.03.06, 13:25
          a co Ty robisz na forum o 12 52 w sobote?? Nie chce sie pracowac??;) Przeciez
          taki heros pracy nie ma wolnych sobot:)))))
          • Gość: heros Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.06, 15:46
            na szczescie ja moge pracowac kiedy mi sie chce i nie pytac nikogo o zdanie :)))
      • Gość: bozienia Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.maldyty.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 20:39
        tylko w celach zawodowych i nie mam zabronione , ale ze znajomymi na gg klikam
        w domku po godzinach to mi wystarcza
        • Gość: mrc Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.06, 20:08
          u nas w zakładzie kazano nam poblokować porty na komunikatory, a pracownicy raczej niekumaci, więc był z nimi spokój

Jak zaczęli kombinować to poszła blokada na wszystko. Teraz możliwe jest odblokowanie tylko www ale rozpatrywane indywidualnie dla każdego stanowiska.
          • Gość: Ewa Re: Siedzicie na GG w pracy ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 07:54
            My korzystamy wewnetrznie z firmowego. Priv a jakze, takze mam zainstalowane.
            Nie wiem czy o tym wiedza czy nie, ale nie odbija sie to na mojej efektywnosci.
            Przewaznie gadam z kims przez caly dzien, ale na pierwszym miejscu jest praca.
            Wiec te rozmowy wygladaja tak ze czasem uda nam sie zamienic w ciagu dnia 10
            zdan, czasem 50 :)
            Ale bez komunikatora w pracy nie wyobrazam sobie tutaj zycia.
      • Gość: ja jeszcze nie zgłupiałam :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:29
        poza tym miejsce pracy jest od pracy, a nie rozmow towarzyskich
      • Gość: =] jeszcze mi sie nie zdarzyło nie zdążyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 18:32
        do toalety :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka