szeri38 08.03.06, 13:36 Mam pytanie czy ktos tam pracował zakład zajmuje sie produkcja czesci samochodowych jaka płaca ogulnie wszystkie opinie. Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iga Re: Zakład Delphi Gdansk kokoszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 13:45 Pracowalam tam 2 tyg i byla to moja najgorsza praca w życiu!!! Najpierw mowili ze bede skladac czesci a musialam pracowac przy maszynach ktore mogly uciąc mi palce itp.Niby mialo sie robic po 8h a tam pracuje sie codziennie po 12h w tym np chodzisz tydzien na nocki na 18 do 6 rano,soboty tez tylko niedziela wolna.Ale okazalo sie ze nadgodziny nie placa tylko w ciagu kwartału daja dni wolne!!!Tam jest jak w obozie,nie przesadzam.Co chwile zwalniaja sie ludzie bo nie dajarady,jaka tam jest płaca to szok.Przez 3 m-ce próbne dosatjesz 630zl na reke!!! A potem masz druga umowe na 7 m-cy i dostajesz 650zl,potem trzecia umowa na 10-mcy i dostajesz 680zl.Ja nie moglam sie ruszac po calym dniu pracy,a mam 24 lata wiec praca jest naprawde tragiczna,albo stoisz przez 12h przy maszynie,nie czujesz nóg albo siedzisz na drewnianym krzesle i kregoslup tak cie boli ze szok.Acha w umowie masz ze napisane ze musisz miec sprawny uklad kostny itp.Wiec jak cos ci sie stanie to samemu sie godzilo na te warunki.Ja myslalam ze placa tam chociaz 800zl na reke a nie 630zl i to po 12 h dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik byly Re: Zakład Delphi Gdansk kokoszki IP: *.nowydwor.mm.pl 18.05.14, 21:59 szczerze jestem w szoku co napisalas. ja tam pracowalam 4 miesiace i bylo dobrze i chetnie tam jeszcze wroce i normalnie jest placone najnizsza krajowa plus dla chetnych nadgodziny placone 13 h za godzine soboty placone setki i tez dla chetnych. znajac zycie trafilas moze na jakis dziwny dzial pewnie malarnie ale tam sie bracuje 4 dni po 12 h i po tem wole i tak w kolko wiec nie rozumiem dlaczego oczerniasz to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Zakład Delphi Gdansk kokoszki IP: *.158.217.45.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.06.14, 10:42 Ja pracuję to 1,5 roku. Nie powiem, jest ciężko. Pracuje się po 8 godzin-jak ktoś chce więcej to może max 12 godzin pracować. Fakt brygadzistka chodzi i co dzień zapisuje ludzi na nadgodziny. Jak się nie może to się nie zostaje i tyle! Pracuję się przy maszynach. Trzeba być ostrożnym-to praca a nie zabawa ! Nocki są tylko na niektórych działach- płatne normalnie + 20% do każdej godz więcej. Soboty są płatne 100% a niedziela za dzień wolny (z tego co słyszałam-mi się nigdy nie zdarzyło iść do pracy w niedzielę). Zdarzają się ludzie co po 1 dniu nie przychodzą więcej.Praca czasem stojąca, czasem siedząca. Bardziej bym narzekała na psychikę w tej firmie. Każdy gada, plotkuje i wszyscy wszystko wiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
szeri38 Re: Zakład Delphi Gdansk kokoszki 10.03.06, 10:53 Ja wczoraj byłam na rozmowie i dostałam do złozenia samochodzik z lego niby taki sprawdzian manualny a za tydzien mam przyjsc i test 10 minut na złozenie przełacznika i przy rozmowie była brygadzistka te klocki to mie rozwaliły jak u psychologa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milena Re: Zakład Delphi Gdansk kokoszki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 14:36 wez sie podpytaj jak jest z nadgodzinami przed podpisaniem umowy bo z tego co wiem to oni mowia na poczatku ze czasem sa nadgodziny a z tego co wiem to tam codziennie robi sie po 12 h i za to nie placa Odpowiedz Link Zgłoś