rydzeeek 03.12.02, 20:22 Niedługo go zdobędę !!! Czy mam szansę na pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LALA Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: *.35.11.vie.surfer.at 03.12.02, 23:13 rydzeeek napisał(a): > Niedługo go zdobędę !!! Czy mam szansę na pracę ? A CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksym Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 04.12.02, 00:16 rydzeeek napisał(a): > Niedługo go zdobędę !!! Czy mam szansę na pracę ? Wybacz:), ale dajesz zbyt malo informacji. Jaki kierunek ukonczysz? Jesli jednak myslisz, ze po ukonczeniu studiow, ktos bedzie na Ciebie czekam z transparentem: "Do nas, prosze Pana, do nas!!", to ....... sie grubo mylisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon T. Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.12.02, 23:22 Zależy w jakiej specjalności będzie ten tytuł. Jeżeli w specjalności w której są wymagane później uprawnienia, to ze względu na wymaganą praktykę ( odbycia ustawowego stażu pracy ), nie masz co liczyć na zatrudnienie. Większość firm wymaga od przyszłych prcowników w/w uprawnień. Jeżeli jest to tytuł w którym nasze prawo nie wymaga uprawnień, to masz duże szanse na znalezienie pracy, wykazując się znajomością w swojej specjalności u ewentualnego przyszłego pracodawcy. Musisz być dobry w tym co skończyłeś. Zenon T. Odpowiedz Link Zgłoś
3telnick Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? 04.12.02, 08:12 sam "inżynier" nic nie znaczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilk Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: *.bc.hsia.telus.net 06.12.02, 05:54 Rydzeek, sadzac ze sposobu postawiania przez ciebie pytania, moge chyba z czystym sumieniem odpowiedziec: Nie masz szans na prace. Prace dostaje sie za umiejetnosci a nie dyplomy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ano jak chcesz zarabiac 07.12.02, 00:59 to nie mozesz byc inzynierem tylko musisz zostac konsultantem: to takie inzynier, ktory duzo gada ale umiwjetnosci techniczne ma o polowe mniejsze. za to zarobki 2x wieksze ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanka Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: 62.233.186.* 07.12.02, 03:32 gratulacje, ze nieglugo dolaczysz do inzynierow:) u nas na uczelni (w tym roku skonczylam:) byl zwyczaj w akademiku i po obronie pisalo sie - witamy pana x w gronie bezrobotnych magistrow:) Nie kazdy jest na to skazany, ale sam tytul chyba nie wystarczy - moze jedynie czasem pomoc:) A poza tym - niezaleznie od wyksztalcenia - kazdy ma szanse na prace - zalezy jedynie czego od tego czego oczekuje:) Pozdrawiam:) bezrobotna mgr inz. hanka rydzeeek napisał(a): > Niedługo go zdobędę !!! Czy mam szansę na pracę ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Co dziś znaczy tytuł mgr inż. ?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 07.12.02, 07:57 mgr inż = Można Gówno Robić I Nieźle Żyć (zwykle z drugą częścią tego skrótu są największe problemy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieciu Re: Co dziś znaczy tytuł mgr inż. ?? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 12.12.02, 02:57 Gość portalu: aha napisał(a): > mgr inż = Można Gówno Robić I Nieźle Żyć mgr inż = Żebyś Niewiem Ile Robił Gówno Masz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apacz Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? IP: *.e3.pl / *.e3.pl 11.12.02, 12:53 Zupełnie nic. W ogłoszeniach o pracę wszyscy piszą: wymagany mgr, wymagany inż., itp. itd. ale to gówno prawda. Liczy się co umiesz, co soba prezentujesz. O papier Cię nikt nie pyta, w Twoim interesie jest tylko zanieść go do kadrowej żeby dostać więcej urlopu.Jeżeli na polskim chorym rynku liczysz tylko lub głównie na papier to się chyba przeliczysz. Pamiętaj o jednym :nie znichęcaj się po 50 wysłanch CV'ach na które nikt nie odpowiedział - to dopiero początek. Wierz mi bo sam to przeżyłem. W każdym razie powodzenia!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
100dent Re: co dziś znaczy tytuł inżyniera ?? 18.12.02, 07:30 lepiej zrób magistra pozdro Odpowiedz Link Zgłoś