Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Żylina-call center

24.03.06, 22:06
    Witam, wiem, ze jest nabór do pracy w call center na Słowacji w miejscowosci
    Żylina. Czy ktoś już tam pracuje? czy może powiedzieć jak tam jest? Znam och
    ofertę z netu ale moze coś/ktoś więcej słyszał..z goy wielkie dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: lublinianin Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:13
        hej ja mialem kontakt z ta firma pracuja dla slovak telecom wyslalem im moje cv i szybko dostalem zaproszenie na rozmowe do Popradu (bo tam maja swoje drugie call center) no wiec potrzebuja osob ze znajomoscia jezyka polskiego z tego co wiem to oferuja 200 euro miesiecznie a to chyba i tak troche za malo oferuja tez mieszkanie i to jest chyba w tym najlepsze czekam na inne glosy o pracy w tej firmie szczegolnie od tych ktorzy juz tam pracuja...

• Gość: lublinianin Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:14
        hej ja mialem kontakt z ta firma pracuja dla slovak telecom wyslalem im moje cv i szybko dostalem zaproszenie na rozmowe do Popradu (bo tam maja swoje drugie call center) no wiec potrzebuja osob ze znajomoscia jezyka polskiego z tego co wiem to oferuja 200 euro miesiecznie a to chyba i tak troche za malo oferuja tez mieszkanie i to jest chyba w tym najlepsze czekam na inne glosy o pracy w tej firmie szczegolnie od tych ktorzy juz tam pracuja...
      • Gość: pracodawca Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:15
        Agent w Centrum Telefonicznym Miejsce pracy: Prešov, Slowacja Wymagania:
        Wykształcenie średnie o Aktywna znajomość języka polskiego
        Roczne doświadczenie w dziedzinie sprzedaży, marketingu i/lub znajomość terminologii telekomunikacyjnej Umiejętność wpływania na decyzje klientów
        Bardzo dobre umiejętności komunikacyjne, wytrwałość oraz konsekwentność
        Praca z komputerem Zakres obowiązków pracownika:
        Telefoniczna sprzedaż produktów przedsiębiorstwa Udzielanie klientom wewnętrznym i zewnętrznym kompletnych informacji o produktach oraz usługach, zapewnianie pomocy technicznej Rejestracja zamówień do systemów klienckich
        Rejestracja oraz odpowiedzialność za rozwiązywanie problemów związanych z żądaniami i ewentualnymi reklamacjami od klientów wewnętrznych oraz zewnętrznych Udział w projektach Wykonywanie innych zadań według poleceń pracodawcy Oferujemy: o Dobre warunki finansowe Możliwość uzyskania bonusów
        Pracę w dynamicznym kolektywie Mieszkanie zabezpieczone
        Kontakt: Iveta Nováková Lugera & Makler GSM: 00421 (0)905 974 419 Tel.: 00421 (0)32 6538 119 Fax: 00421 (0)32 6582 873 www.lugera.com

• Gość: hi men Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 18:23
          www.lugera.com/web/lugera_sk/web04.nsf/vdbid/0000957E?Open&lang=na&cat=job&id=1 tutaj oficjalna oferta pracy czekamy na opinie od osob ktore sie dostaly
      • Gość: andzia Re: Żylina-call center IP: 195.146.138.* 16.06.06, 17:33
        Witam, ja pracuje w tym call center...jest fajnie...a wyplata zalezy od tego
        czy jestes efektywny...wyplata jest w koronach slowackich a nie w euro.
        • Gość: tobiaszek Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:33
          napisz mi wiec prosze ile sie tam zarabia i jak wyglada Twoja praca? gdzie mieszkasz? Jestem zainteresowany praca w tej firmie i wyslalem do nich moje cv i dostalem zaproszenie na rozmowe kwalifikacyjna obawiam sie tylko czy podolam troche to dziwne ze wymagaja polskiego na Słowacji - jesli mozesz pisz na mojego maila tiwach@gazeta.pl
          • Gość: andzia Re: Żylina-call center IP: 195.146.138.* 20.06.06, 17:48
            na pewno cie przyjma... bardzo zadko sie zdarza by nie przyjmowali. Wymagaja
            polskiego bo bedziesz dzwonil do polski.
            • Gość: tobiaszek Re: Żylina-call center IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:18
              a czy Ty tam jeszcze pracujesz? mozesz opowiedziec jakie sa warunki mieszkalne i jak to wogole wyglada dzien powszedni w tej firmie? daleczego jest fajnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka