GoĹÄ: Amelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:48 Jak to jest w hierarchii? (uczelnia) 1. referent 2. starszy referent 3. samodzielny referent 4. specjalista ??? i od czego zależy zaszeregowanie do poszczególnej grupy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:37 Czy jest ktoś kto wie? Albo gdzie się mozna tego dowiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
garraretka Re: kolejność 02.04.06, 18:49 nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi ale co do zaszeregowania - na pewno liczy się staż pracy i/lub wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:28 Chodzi mi o stopnie awansu. Najpierw jest referent potem starszy referent czy samodzielny referent? Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: kolejność 02.04.06, 20:40 Gość portalu: Amelka napisał(a): > Chodzi mi o stopnie awansu. Najpierw jest referent potem starszy referent czy > samodzielny referent? Uważasz, że w każdej firmie jest tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:55 Na uczelni, wspomniałam o tym w 1 poście.. Odpowiedz Link Zgłoś
jk Re: kolejność 03.04.06, 21:11 Generalnie na jedno wychodzi. Uważasz, że wszędzie jest tak samo? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:22 Myślę, iż jakaś hierarchia obowiązuje. Przeciez nie może być gdzies starszy referent po referencie, a gdzie indziej samodzielny zaraz po referencie. Juz pomińmy stawki.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:26 na mojej uczelni nie bylo takich stanowisk wiec nie bardzo rozumiem to pytanie.. ale tak jak to ktos napisal - zalezy to i od wyksztalcenia, i od stazu pracy. Czesto jest tak, ze ktos z wyszym od razu wskakuje na np. starszego referenta pomimo braku doswiadczenia a ktos kto pracuje np. 3 lata ale ma tylko srednie jest jedynie referentem. Odpowiedz Link Zgłoś