Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

kolejność

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 22:48
    Jak to jest w hierarchii? (uczelnia)
    1. referent
    2. starszy referent
    3. samodzielny referent
    4. specjalista

???
    i od czego zależy zaszeregowanie do poszczególnej grupy?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:37
        Czy jest ktoś kto wie? Albo gdzie się mozna tego dowiedzieć?
      • garraretka Re: kolejność 02.04.06, 18:49
        nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi ale co do zaszeregowania - na pewno liczy się
        staż pracy i/lub wykształcenie.
        • Gość: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 20:28
          Chodzi mi o stopnie awansu. Najpierw jest referent potem starszy referent czy
          samodzielny referent?
          • jk Re: kolejność 02.04.06, 20:40
            Gość portalu: Amelka napisał(a):

> Chodzi mi o stopnie awansu. Najpierw jest referent potem starszy referent czy
            > samodzielny referent?

Uważasz, że w każdej firmie jest tak samo?
            • Gość: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:55
              Na uczelni, wspomniałam o tym w 1 poście..
              • jk Re: kolejność 03.04.06, 21:11
                Generalnie na jedno wychodzi.
                Uważasz, że wszędzie jest tak samo?
                • Gość: Amelka Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:22
                  Myślę, iż jakaś hierarchia obowiązuje. Przeciez nie może być gdzies starszy
                  referent po referencie, a gdzie indziej samodzielny zaraz po referencie. Juz
                  pomińmy stawki..
                  • Gość: gosc Re: kolejność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:26
                    na mojej uczelni nie bylo takich stanowisk wiec nie bardzo rozumiem to pytanie..
                    ale tak jak to ktos napisal - zalezy to i od wyksztalcenia, i od stazu pracy.
                    Czesto jest tak, ze ktos z wyszym od razu wskakuje na np. starszego referenta
                    pomimo braku doswiadczenia a ktos kto pracuje np. 3 lata ale ma tylko srednie
                    jest jedynie referentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka