mat.teacher 07.04.06, 16:39 Kto może mi podać mniej więcej jak kształtują się zarobki kadry średniego szczebla w Coca-Coli we Wrocławiu (w innej też może być). Dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czerwona.malinka Re: Zarobki w Coca-Coli 07.04.06, 18:30 A jakie dokładnie stanowisko? Odpowiedz Link Zgłoś
mat.teacher Re: Zarobki w Coca-Coli 07.04.06, 19:04 Nie chciałabym tego zdradzać. Niedługo rozmowa kwalifikacyjna i nie mam pojęcia ile podać oczekiwanego wynagrodzenia żeby potencjalnych pracodawców nie wystraszyć ale też nie podać za mało. Chciałabym wiedzieć mniej więcej jaki zakres wchodzi w grę. Chodzi o kierownicze stanowisko średniego rzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona c-c Re: NIKT nie wie???? n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 14:52 Przedstawiciele mają min. 1500 netto podstawy + prowizja, średnia zarobków handlowca to od 2000 netto w górę nawet do 5000 i 7000 netto w sezonie i przy sprzyjających warunakach jesli chodzi o "budżet". To są zarobki z centralnej Polski. Jeśli chodzi o stanowiska kierownicze - nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrt Re: Zarobki w Coca-Coli IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.14, 12:40 jeżeli chodzi o handlowców to odradzam straszny " zamordyzm " Odpowiedz Link Zgłoś