Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

testy Ernst & Young

IP: *.aster.net.pl 12.04.06, 19:50
    Jak dokladnie wyglada test z angielskiego na praktyki? Trzeba cos pisac, czy
    jedynie wybiera sie odpowiedzi? Od E&Y otrzylam odpowiedz, ze "analiza tekstu".

J
    Obserwuj wątek
      • alex_koz Re: testy Ernst & Young 12.04.06, 23:29
        sa trzy teksty i pytania do nich (tekst wielokrotnego wyboru) (2 zadania) a
        3cie polega na ulozeniu ze zdan dwoch tekstow. dosc trudne.
        • ktozajalzyzyrafe Re: testy Ernst & Young 13.04.06, 00:25
          pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej,
          ekonomicznej i informatycznej)
          w pierwszych dwooch trzeba wybrac prawidlowa odpowiedz (test), a w ostatnim
          ulozyc w dobrej kolejnosci fragmenty tekstu
          • Gość: tre Re: testy Ernst & Young IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:23
            ja tez pisalem te testy i rzeczywiscie sa trudne. nie wiem tylko jak beda oceniane
            • Gość: J ile % osob przechodzi po testach? IP: *.aster.net.pl 25.04.06, 18:12
              Wie ktos moze?

J
              • rycerz_83 Re: ile % osob przechodzi po testach? 25.04.06, 20:20
                jezeli zostaly juz tylko rozmowy z pracownikami, partnerami, to jaka jest szansa dostania sie na praktyki?
                chodzi mi o to jaki procent kandydatow odpada na tym ostatnim juz etapie?
                • Gość: J Re: ile % osob przechodzi po testach? IP: *.aster.net.pl 27.04.06, 10:37
                  Wiesz moze kiedy sa rozmowy?

J
          • Gość: sohc Re: testy Ernst & Young IP: *.pl / *.pronets.pl 02.05.06, 12:31
            pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej,
            ekonomicznej i informatycznej)

Aby było już zupełnie "prestiżowo" to powinni wprowadzić pytania z zakresu
            elementów projektowania reaktora jądrowego...
          • noteb pytania z geometrii 02.05.06, 12:41
            ktozajalzyzyrafe napisała:

> pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej,
            > ekonomicznej i informatycznej)
            > w pierwszych dwooch trzeba wybrac prawidlowa odpowiedz (test), a w ostatnim
            > ulozyc w dobrej kolejnosci fragmenty tekstu

nie wiem czemu mi się przypomniał dowcip o rekrutacji na stanowisko babci klozetowej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka