Gość: J IP: *.aster.net.pl 12.04.06, 19:50 Jak dokladnie wyglada test z angielskiego na praktyki? Trzeba cos pisac, czy jedynie wybiera sie odpowiedzi? Od E&Y otrzylam odpowiedz, ze "analiza tekstu". J Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: testy Ernst & Young 12.04.06, 23:29 sa trzy teksty i pytania do nich (tekst wielokrotnego wyboru) (2 zadania) a 3cie polega na ulozeniu ze zdan dwoch tekstow. dosc trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ktozajalzyzyrafe Re: testy Ernst & Young 13.04.06, 00:25 pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej, ekonomicznej i informatycznej) w pierwszych dwooch trzeba wybrac prawidlowa odpowiedz (test), a w ostatnim ulozyc w dobrej kolejnosci fragmenty tekstu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tre Re: testy Ernst & Young IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.06, 12:23 ja tez pisalem te testy i rzeczywiscie sa trudne. nie wiem tylko jak beda oceniane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J ile % osob przechodzi po testach? IP: *.aster.net.pl 25.04.06, 18:12 Wie ktos moze? J Odpowiedz Link Zgłoś
rycerz_83 Re: ile % osob przechodzi po testach? 25.04.06, 20:20 jezeli zostaly juz tylko rozmowy z pracownikami, partnerami, to jaka jest szansa dostania sie na praktyki? chodzi mi o to jaki procent kandydatow odpada na tym ostatnim juz etapie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J Re: ile % osob przechodzi po testach? IP: *.aster.net.pl 27.04.06, 10:37 Wiesz moze kiedy sa rozmowy? J Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sohc Re: testy Ernst & Young IP: *.pl / *.pronets.pl 02.05.06, 12:31 pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej, ekonomicznej i informatycznej) Aby było już zupełnie "prestiżowo" to powinni wprowadzić pytania z zakresu elementów projektowania reaktora jądrowego... Odpowiedz Link Zgłoś
noteb pytania z geometrii 02.05.06, 12:41 ktozajalzyzyrafe napisała: > pisalam ten test wczoraj : masz 3 rozne teksty (jeden z tematyki podatkowej, > ekonomicznej i informatycznej) > w pierwszych dwooch trzeba wybrac prawidlowa odpowiedz (test), a w ostatnim > ulozyc w dobrej kolejnosci fragmenty tekstu nie wiem czemu mi się przypomniał dowcip o rekrutacji na stanowisko babci klozetowej... Odpowiedz Link Zgłoś