Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zarobki fakturzystki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:45
    Czy wiecie może ile zarabia fakturzystka??
    Obserwuj wątek
      • Gość: Marta Re: Zarobki fakturzystki IP: 213.241.40.* 04.05.06, 15:47
        Jaka branża? I zakres obowiązków? Tylko faktury, czy też obsługa klienta itp.
        • Gość: monia Re: Zarobki fakturzystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:50
          Przyjmowanie zamowień, wystawianie faktur, obsługa klientów i
          najprawdopodobniej niewielkie księgowanie. Częstochowa i okolice wiesz coś na
          temat pensji??
          • Gość: gość Re: Zarobki fakturzystki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:56
            dziwią mnie takie uogólnienia, może zarabić 800, 1000, 1500 albo 2500 zależy od
            firmy, właściciela na ile pracę wycenia, często ta sama praca w tym samym
            mieście wycieniana jest u jednego pracodawcy bardzo nisko, u drugiego bardzo
            wysoko, ot co
      • Gość: Marta Re: Zarobki fakturzystki IP: 213.241.40.* 04.05.06, 16:16
        Praca podobna do mojej. Pracuję w Warszawie, sektor farmaceutyczny: 2700 ,-
        netto + premia roczna + nauka języka w pracy + dofinansowanie do zajęć
        sportowych.
        • Gość: OLA Re: Zarobki fakturzystki IP: 83.168.121.* 05.05.06, 21:00
          W ŻYWIEC TRADE 1200 brutto i wyzysk na maksa
          • Gość: monia Re: Zarobki fakturzystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:27
            Właśnie się dziś dowiedzialam i przekonałam że ta "fakturzystka" to między
            innymi rola dyrektora-kierownika, księgowej, sekretarki, sprzedawcy oraz stróża
            aby klienci nie wzięli za dużo i nie swoich pojemników. A jeśli chodzi o
            zarobki to 500-600zł!!!!!Do tego praca nawet od 5-20!! Wiem że pewnie nie
            wierzycie w to ale to szczera prawda! A i jeszcze nogi prawie cały czas w
            wodzie bo to zakład mięsny a obok biurka jest waga więc ciagle pełno krwi, wody
            i lodu!!! Jak dla mnie to szok!!!To nawet w głupim sklepie z butami gdzie
            praktycznie się nie ma czym narobić i mniejsza odpowiedzialność zarabia się o
            wiele więcej. Przykład mojej koleżanki, która pracuje w sklepie z obuwiem i
            zarabia 1200zł na miesiac i tylko obsługuje klienta przy zapłacie i ewentualnym
            pokazaniu obuwia, a resztę robi kierownik, nawet sam układa buty tak jak on
            chce, a koleżanka pracuje po 6 godz. dziennie!!!
            • Gość: Z Turcji jestem Re: Zarobki fakturzystki IP: 195.175.37.* 06.05.06, 09:14
              To jest Polska właśnie

banda wyzyskiwaczy
            • Gość: abc Re: Zarobki fakturzystki IP: *.chello.pl 06.05.06, 14:01
              jezeli masz role dyrektora-kierownika to sobie przyznaj podwyzke
              • Gość: do abc Re: Zarobki fakturzystki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 18:33
                Tak to bywa na tym forum - wieczna uszczypliwość!!!!Nie masz się na kim wyżyć
                to musisz na forumowiczach??Ulżyło ci??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka