Gość: GREG IP: 195.205.117.* 07.01.03, 09:16 Czy jest jakis przepis mowiacy o tym czy stazystow lub jakis ich % trzeba pozniej zatrudnic w firmie w ktorej odbywal sie staz? Pytam bo ktos mi kiedys cos takiego mowil ale nie jestem pewien. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Praktykantka Re: CZY STAZ = ZATRUDNIENIE? IP: *.sgh.waw.pl 16.01.03, 14:03 Hm, jestem teraz praktykantka i nic takiego nigdy nie slycsalam, by firma musiala pozniej jakis procent praktykantow zatrudnic - wszystko w zaleznosci od tego, czy stazysta jest dobry w tym, co robi oraz czy w firmie jest wolne miejsce (stanowisko) dla tej osoby... po co zatrudniac na sile jak potem przy pierwszej sposobnosci trzeba bedzie zwalniac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Sz Re: CZY STAZ = ZATRUDNIENIE? IP: *.safesun.com 16.01.03, 15:00 Gość portalu: Praktykantka napisał(a): > Hm, jestem teraz praktykantka i nic takiego nigdy nie slycsalam, by firma > musiala pozniej jakis procent praktykantow zatrudnic no oczywiscie ze nie slyszalas. Greg zadal pytanie, zeby wsadzic kij w mrowisko, nie sadzisz chyba ze to powazne pytanie >- wszystko w zaleznosci od > > tego, czy stazysta jest dobry w tym, co robi oraz czy w firmie jest wolne > miejsce (stanowisko) dla tej osoby... ale dla stazysty firma ma wolne miejsce >po co zatrudniac na sile jak potem przy > pierwszej sposobnosci trzeba bedzie zwalniac? albo po co zatrudniac skoro znajdzie sie kupa jeleni do pracy za darmo droga Praktykantko ty naprawde tak myslsz jak napisalas? ludzi to mozna urabiac jak plasteline. Odpowiedz Link Zgłoś