Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

doradaca finansowy

IP: 153.19.91.* 18.05.06, 08:10
    Wiele firm, proponuje prace w charakterze doradcy finansowego, kredytowego,
    ubezpieczeniowego...Oferują "przyuczenie" do zawodu.
    Czy warto się w to angażować, co na temat tego typu propozycji sądzicie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ula Re: doradaca finansowy IP: *.e-wro.net.pl 18.05.06, 10:30
        ja miałam taka propozycje i znajomi odrazili mi bo to akwizycja, system
        piramidalny-ktos kto Cie wciąga ma część Twoich zysków, ale ie wiem czy dobrze
        zrobiłam, bo kumpel tak pracuje- w ubezpieczeniach i jak ma dobry tydzień to
        czasami wyciąga 1500 tygodniowo z prowizji!powodzenia
        • Gość: pawel_p Re: doradaca finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:48
          Należy dokładnie czytać ogłoszenie, im mniej informacji o proponowanej pracy
          tym bardziej trzeba mieć podejrzenia, chociaż przeważnie jest to praca w biurze
          firmy czy oddziale banku przy obsludze klienta zainteresowanego kredytami,
          pożyczkami czy innymi produktami finansowo-bankowymi. Sam szukam w tej chwili
          osoby do biura kredytowego w Katowicach do obsługi klientów (nie jest to żadna
          piramida czy system argetyński - bo na to trzeba uważać). Umowa o pracę, pełny
          etat 800zł + prowizja od sprzedaży w biurze (100-500zł). Zainteresowanych
          proszę na maila: pawel_p@post.pl
          • Gość: neska Re: doradaca finansowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 16:59
            uffff to mnie pocieszyles...bo ja jutro mam rozmowe i myslalam ze juz mi
            zaproponuja jaka akwizycie a na to bym sie nie zgodzila .Pozdrawiam
            szkoda ze szukasz pracownikow w Katowicach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka