laruara 29.03.11, 15:54 Potrzebuję nastoletniemu synowi sprawić okulary. Niestety, mocno mnie ograniczają finanse. Znacie jakis solidny i niedrogi salon optyczny w Piasecznie. Kogo możecie polecić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mo_nicka_ja Re: Pytanie o okulary. 29.03.11, 16:25 znam ten ból ostatnio robiłam na Puławskiej 20 - chyba taki numer, na wprost wylotu Fabrycznej, w podwórku lekarz poświęciła sporo czasu na dobranie szkieł, potem miła pani cierpliwie pomogła w wyborze oprawek i zgodnie z zadanym poziomem ceny szukała szkieł :) najfajniejsze było to, że następnego dnia zadzwoniła - znalazła dla mnie w tej samej cenie jeszcze lepsze szkła (lepsze parametry), do tego były dostępne jeszcze tego samego dnia - co ma znaczenie gdy sie nosi okulary sklejone taśmą, bo bez nich ślepota prawie... mam nadzieję że tam zawsze tak :) ja na pewno wrócę do nich zdaje się, że drugi salon mają w Metropolisie, ale nie wiem jak tam z obsługą Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Pytanie o okulary. 29.03.11, 16:41 Też kiedyś czytałam tu na forum dobre słowa o tym zakładzie przy Puławskiej i nawet rok temu o mało nie skorzystałam z ich usług. Tyle tylko, że potrzebowałam okularów od razu, a u nich okulisty nie ma codziennie. no i się skończyło na jakiejś sieciówce. Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: Pytanie o okulary. 30.03.11, 23:25 ja tez mam dobre doswiadczenia z tym zakładem. Mają konkurencyjne ceny na soczewki hoya dla dzieci. Poza tym optyk naprostował córce oprawki, wymienił noski calkiem za free. Ostatnio mała urwała mocowanie noska, tez napraili je bardzo szybko, miało być 2 dni, a skończyło się na jednym. Nastęne oprawki na 100% u nich będe się starała kupić (isze starała się, bo córka ma drobną buzie i strasznie cieżko dostać dla niej coś odpowiedniego) Odpowiedz Link Zgłoś
ninkka Re: Pytanie o okulary. 30.03.11, 08:16 Witam , ponieważ ja też często zmieniam synowi (14 lat) okulary , zrezygnowałam z sieciówek . Okazało się , że już za 250 zł (oprawki i szkła) można zrobić okulary w outlecie u optyka Mikulscy. Bardzo miło, szybko i duży wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
marcowa_nadzieja Re: Pytanie o okulary. 30.03.11, 18:44 My też od trzech lat załatwiamy u Mikulskich. Moja rodzinka chwali sobie przede wszystkim profesjonalny dobór oprawek i doradztwo. Nie naciągają też na ente wartstwy na szkłach. Odpowiedz Link Zgłoś