Gość: Ela IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 19.05.06, 17:09 Podobno tworzą się nowe miejsca pracy w niektórych regionach pod szyldem BZWBK. Czy ktoś może mi więcej coś napisać. Jak się tam pracuje. Ile można zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 22.05.06, 06:15 Czy nikt mi nie może udzielić tych informacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 19:57 Przeczytaj sobie posty na temat pracy w BZ WBK. Sama sobie odpowiedz. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23&w=37134715 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 22.05.06, 20:39 Miałam przyjemność pracować już w kilku bankach i te posty nie robią na mnie żadnego wrażenia, wszędzie jest nacisk na sprzedaż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.e-wro.net.pl 22.05.06, 20:40 a może pracowałaś w bph? podzielisz się wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 21:16 To po co się w takim razie pytasz bez sensu jak się pracuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,, Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.os1.kn.pl 23.05.06, 08:40 NO własnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 23.05.06, 13:02 de de chyba sobie zdajesz sprawę że bank bankowi jest nie równy, jest rożna atmosfera, czy są układy, jak wygląda praca pod względem organizacyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de de Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 19:27 Pod względem organizacyjnym ? Ha, ha, ha !! Tutaj nie ma żadnej organizacji. Pracuję długo w bankowości i takiego (delikatnie mówiąc) "bałaganu" to nie było nigdzie. Nad wieloma rzeczami po prostu się nie panuje, bo najważniejsza jest sprzedaż. Poczytaj DOBRZE i UWAŻNIE poprzedni post dotyczący BZ WBK, a wtedy na pewno odpowiesz sobie sama na zadane pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Doradca Finansowy BZWBK IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 25.05.06, 19:43 De de jak nie panujesz nad organizacją swojej pracy to się nie dziwie że jesteś sfrustrowanym bankowcem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś