Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

UniLink-koordynator regionu

IP: 195.117.201.* 20.05.06, 21:23
    Proszę o informację o tej firmie i o tym stanowisku.
    PILNE!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: js Re: UniLink-koordynator regionu IP: 195.117.201.* 21.05.06, 21:25
        Chyba jakaś nowa firma ???
        • Gość: bagsy Re: UniLink-koordynator regionu IP: *.ismedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:05
          Nie wiem jak jest dokładnie w "U", ale wiem że jest identycznie w "F" byłem tam
          koordynatorem s-ka identyczna jak "U" /kopia "U"/. Założyli ją szkoleniowcy
          z "U" z Sopotu. Fines ma nawet identyczny program obsługi agencji co "U"
          zajmuje się siecią sprzedaży Citi i innych /pośrednictwo finansowe b2b/.
          Struktura: Bank>pośrednik>ty>agencje które dla nich znajdziesz>klient.
          Porównaj sobie ofertę.
          www.fines.pl/
          unilink.pl/
          O pracy!
          Działalność gospodarcza.
          Dostaniesz ok. 2000 PLN na koszty:
          w tym: ZUS OK.700,PALIWO/noclegi w trasie OK 1300-1700/M-C,TWOJE WYNAGRODZENIE
          to prowizja od tego co sprzedadzą agencje.
          Dają telefon, auto twoje.
          Znajdziesz dla nich i przeszkolisz agentów w podległym regionie/potem zmiana
          sam odchodzisz /jak się w porę kapniesz/z braku funduszy na wykonywanie
          czynności wynikających z umowy,to oni szukają następnego jelenia, który będzie
          ich dotował i tak w kółko. A że jest duże bezrobocie to jeleni nie brakuję,
          mądry ten co w porę się kapnie.
          Sprytnie wymyślony pomysł na koszty obsługi sieci sprzedaży.
          • Gość: gość Re: UniLink-koordynator regionu IP: 195.117.201.* 22.05.06, 22:24
            Dzieki za info. Przynajmniej coś już wiem.
          • Gość: Ewa Re: UniLink-koordynator regionu IP: *.elpos.net 19.04.13, 13:26
            Pracowałam tam, sprytna Pani Ania G. zatrudniła mnie u siebie, jako asystentkę, a w umowie miałam Unilink, Dyrektor regionalny. Sytuacja identyczna jak w opisie ;)
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka