Gość: gość IP: 195.117.201.* 20.05.06, 21:23 Proszę o informację o tej firmie i o tym stanowisku. PILNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: js Re: UniLink-koordynator regionu IP: 195.117.201.* 21.05.06, 21:25 Chyba jakaś nowa firma ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bagsy Re: UniLink-koordynator regionu IP: *.ismedia.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.06, 20:05 Nie wiem jak jest dokładnie w "U", ale wiem że jest identycznie w "F" byłem tam koordynatorem s-ka identyczna jak "U" /kopia "U"/. Założyli ją szkoleniowcy z "U" z Sopotu. Fines ma nawet identyczny program obsługi agencji co "U" zajmuje się siecią sprzedaży Citi i innych /pośrednictwo finansowe b2b/. Struktura: Bank>pośrednik>ty>agencje które dla nich znajdziesz>klient. Porównaj sobie ofertę. www.fines.pl/ unilink.pl/ O pracy! Działalność gospodarcza. Dostaniesz ok. 2000 PLN na koszty: w tym: ZUS OK.700,PALIWO/noclegi w trasie OK 1300-1700/M-C,TWOJE WYNAGRODZENIE to prowizja od tego co sprzedadzą agencje. Dają telefon, auto twoje. Znajdziesz dla nich i przeszkolisz agentów w podległym regionie/potem zmiana sam odchodzisz /jak się w porę kapniesz/z braku funduszy na wykonywanie czynności wynikających z umowy,to oni szukają następnego jelenia, który będzie ich dotował i tak w kółko. A że jest duże bezrobocie to jeleni nie brakuję, mądry ten co w porę się kapnie. Sprytnie wymyślony pomysł na koszty obsługi sieci sprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UniLink-koordynator regionu IP: 195.117.201.* 22.05.06, 22:24 Dzieki za info. Przynajmniej coś już wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: UniLink-koordynator regionu IP: *.elpos.net 19.04.13, 13:26 Pracowałam tam, sprytna Pani Ania G. zatrudniła mnie u siebie, jako asystentkę, a w umowie miałam Unilink, Dyrektor regionalny. Sytuacja identyczna jak w opisie ;) Odpowiedz Link Zgłoś