Gość: JS IP: 91.212.223.* 20.07.10, 07:32 Wróciliśmy w poniedziałek. Hotel wart swojej ceny. Odpowiemy na pytania pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: LTI Mahdia Beach z Exim-a IP: *.ghnet.pl 22.07.10, 23:06 Jak rezydent ? Czy nie było problemów z lotem ? Opóźnień ? Opiszcie trochę miasto - czy jest jakiś supermarket? Co ciekawego w Mahdii? Wybrałam inny hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
sygi Re: LTI Mahdia Beach z Exim-a 23.07.10, 12:22 hejka Na poczatek napisze ze jesli chodzi o EXIM Tour to nie mamy zadnych do nich pretensji i uwazamy ze wywiozało sie z umowy bardzo OK. Jesli chodzi o nasza rezydentkę w Mahdia to naprawde OK. troszke moze zakrecona, ale naprawde w porządku. Odpowiedziala na kazde pytanie, dzieki niej dostalismy fajne pokoje o o ktorych jest mowa na innym watku, nawet zalatwila nam tanszy przejazd do El Jam (najlepiej zachowany amfiteatr, krecono tam "gladiatora") jesli chodzi o podorz to niestey ale PLL LOT dostaje od nas ocene 3= (czyt. trzy z dwoma). pierwotnie mielismy wyleciec w niedziele o6.30. w piatek dostalismy informacje ze lot odbedzie sie w neidziele ale o 21.55. Pojechalismy wiec na lotnisko, odebralismy bilety i czekamy na odprawe bagazy, az tu nagle z glosnikow baba mowi ze lot do Mahdii sie nie odbedzie w dniu dzisiejszym z powodu jakis problemow technicznych. zostalismy zakwaterowani w pobliskim hotelu na okeciu. Lot sie odbyl nastepnego dnia o 7.rano. Jak sie potem dowiedzielismy PLL LOT stracil bardzo na wybuchach wulkanu na Islandii i zeby to nadrobic bierze co popadnie aby sie odbic od dna. Stad tez nasz samolot w niedziele był ponoc jeszcze na teneryfie (ponoc???). Jesli chodzi o sama maszyne to strasznie ciasny boeing 757-400 (poprzednio latalismy 757-800 i roznica byla widoczna). droga powrotna odbyla sie juz bez opoznien. rezydentka zalatwila nam nawet mozliwosc niewykwaterowywania sie z pokoi az do 22 mimo ze doba konczyla sie o 14. jesli chodzi o miasto to bez rewelacji. Hammamet zrobił na nas wieksze wrazenie. bylismy raz przy latarni , raz na kawce, w medinie i na zakupach w General Magazines (czy jakos tak) Jesli chodzi o hotel nasz LTI MAHDIA to naprawde polecam. warty swojej ceny a Ty do jakiego hotelu jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: LTI Mahdia Beach z Exim-a IP: *.ghnet.pl 23.07.10, 17:30 wybrałam Thapsus, głównie z powodu ceny. Ufam, że dostanę dobry pokój, sprawdzone sposoby w recepcjach zwykle działają. Pytałam głównie o miasto. Lubię łazić po medinie, tej nie znam. Chętnie też zobaczę meczet. Wycieczek nie planuję, zaliczyłam ich sporo. Czy jakiś wieczór tunezyjski czy coś był dostępny. Jak z lokalami w Mahdii ? Gdzie jest zlokalizowany General ? Odpowiedz Link Zgłoś
martinez1908 Re: LTI Mahdia Beach z Exim-a 26.07.10, 21:43 Powiedz proszę coś o wycieczkach fakultatywnych ponieważ pierwszy raz wybieram sie do Tunezji (już w zeszłym roku miałem w tym hotelu wykupione wczasy lecz nie wypaliło)Jadę z żoną i czteroletnim dzieckiem. Będę wdzięczny wszystkim za każdą informację przydatną mi w tym hotelu. Poproszę na mail mdudkowski7@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś