Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lukas Bank - prosze o opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:39
    Proszę o opinie tych, którzy pracuja lub pracowali w Lukas Banku jako Doradcy
    Klienta, jak się tam pracuje, jakie zarobki i czy trzeba latac w poszukiwaniu
    klienta? Z góry dzięki
    Obserwuj wątek
      • Gość: lukas Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:34
        up
      • Gość: lukas Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:17
        Nikt nic nie wie????
        • Gość: kati Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:41
          praca w banku lukas jest okropna. strasznie cisną na rozdawanie ulotek. zarobki
          biedne. Nie polecam pracy w żadnym banku a szczególnie w lukasie
      • Gość: szukacz Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.kalisz.mm.pl 08.10.06, 18:09
        potwierdzam- zarobki w Lukasie śmieszne. Każdy bank to syf!!!
        • Gość: Papierowy Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:17
          a jaka lepsza? - koleżanka z rocznym doświadczeniem zarabia jako doradca klienta
          detalicznego w oddziale BZ WBK 2tys. na rękę + premia, która się zdarza, mają
          sporo wyjazdów firmowych i spotkań.
          Aż tak źle? - jedyny minus to konieczność czasami rozdawania ulotek...
          • Gość: no name Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:29
            Zgadzam sie, pamietajmy ze sa BANKI i "banki", kazdy ma inne warunki, no a
            nieoszukujmy sie, wystarczy spojrzec na siedziby banko, lukas ma takie placowki
            ze glowa boli, ciagle kolejki i niekompetentni pracownicy... ja [race w banku
            lubie a lukas jest dobry na start dalej juz jest powazna praca...
            • Gość: Mika Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:16
              Witam, ja pracuję w banku już ładnych parę lat a mimo to zarabiam 1.100,00 na
              rękę. Żadnych premii nie mamy. Nie polecam nikomu pracy w banku. Wykorzystują
              ludzi strasznie, nie dając nic w zamian. Właściwie sama mam już dosyć tej pracy
              i zaczęłam przglądać oferty jednak bardzo się obawiam znalezienia nowej pracy.
              Praca w banku jest bowiem moją pierwszą pracą (zaraz po liceum zaczęłam od stażu
              i tak zostało)i nie mam żadnego innego doświadczenia :(
              Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka