Gość: lukas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 12:39 Proszę o opinie tych, którzy pracuja lub pracowali w Lukas Banku jako Doradcy Klienta, jak się tam pracuje, jakie zarobki i czy trzeba latac w poszukiwaniu klienta? Z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lukas Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 15:34 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 20:17 Nikt nic nie wie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kati Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 13:41 praca w banku lukas jest okropna. strasznie cisną na rozdawanie ulotek. zarobki biedne. Nie polecam pracy w żadnym banku a szczególnie w lukasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukacz Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.kalisz.mm.pl 08.10.06, 18:09 potwierdzam- zarobki w Lukasie śmieszne. Każdy bank to syf!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Papierowy Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:17 a jaka lepsza? - koleżanka z rocznym doświadczeniem zarabia jako doradca klienta detalicznego w oddziale BZ WBK 2tys. na rękę + premia, która się zdarza, mają sporo wyjazdów firmowych i spotkań. Aż tak źle? - jedyny minus to konieczność czasami rozdawania ulotek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no name Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 00:29 Zgadzam sie, pamietajmy ze sa BANKI i "banki", kazdy ma inne warunki, no a nieoszukujmy sie, wystarczy spojrzec na siedziby banko, lukas ma takie placowki ze glowa boli, ciagle kolejki i niekompetentni pracownicy... ja [race w banku lubie a lukas jest dobry na start dalej juz jest powazna praca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Lukas Bank - prosze o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 10:16 Witam, ja pracuję w banku już ładnych parę lat a mimo to zarabiam 1.100,00 na rękę. Żadnych premii nie mamy. Nie polecam nikomu pracy w banku. Wykorzystują ludzi strasznie, nie dając nic w zamian. Właściwie sama mam już dosyć tej pracy i zaczęłam przglądać oferty jednak bardzo się obawiam znalezienia nowej pracy. Praca w banku jest bowiem moją pierwszą pracą (zaraz po liceum zaczęłam od stażu i tak zostało)i nie mam żadnego innego doświadczenia :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś