ausoff 07.06.06, 14:10 czy ktoś ( kto miał z nim do czynienia) może mi opisać jak (mniej więcej) wyglądają zadania na nim? bedę wdzięczny..! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koles Re: Do policji-test psychologiczny IP: *.chello.pl 08.06.06, 10:38 dołaczam sie do pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pies Re: Do policji-test psychologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:21 Trzeba było się uczyć !! Teraz miej do siebie pretensje, że tylko do policji się nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluex Re: Do policji-test psychologiczny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.06, 20:44 A nie pomyślałeś przypadkiem, że ktoś w ten sposób realizuje swoje marzenia ???? Poza tym żeby aplikować do Policji trzeba mieć obecnie przynajmniej średnie wykształcenie; zresztą na niską liczbę aplikujących magistrów też nie narzekają. Jak ja kocham takich "inteligentnych"... Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek22m Re: Do policji-test psychologiczny 08.06.06, 17:09 Na tescie jest tzw. test RAVENA.na poczatek daje ci kartke mala i masz tam zapisywac odpowiedzi i daje ksiazke z kolorowymi zadaniami co musisz uzupelniac znaczki dopasowujac do reszty.Proste trzxeba byc spostrzegawczym i wypoczetym przed tym. Pozniej dostajesz o ile pamietam z okolo 400 pytan.w pierwszych okolo 200 stu jest moze tylko kilka nasie pytan a reszta to sa te same tylko inaczej sformulowane.i musisz tak samo odpowiadac. reszta to o twoim zyciu np. czy jestes nerwowy, czy lubisz sie bawic. takie lupie ale podchwytliwe.trzeba uwazac. Ciezko sie dostac mi sie nie udalo na testach 2 lata temu, wlasnie teraz znow startuje. Odpowiedz Link Zgłoś