Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy-MAK

IP: *.* 09.10.02, 14:08
Postanowiłam wreszcie zrobić prawo jazdy. :) Najbardziej odpowiada mi kurs przedpołudniowy. Znalazłam jedną taką ofertę-szybkie kursy organizowane przez Automobilklub Stołeczny MAK (ul. Korotyńskiego,Grochowska i jakaś trzecia). Czy ktoś z Was korzystał z ich usług? A może zna inną szkołę jazdy,która uczy w środku dnia? Zależy mi na rzetelnej i w miarę sympatycznej nauce. Cena gra rolę drugorzędną.Pozdrawiam :hello:Marta
Obserwuj wątek
    • Gość: Gooh Re: Prawo jazdy-MAK IP: *.* 10.10.02, 08:05
      Hej MArta...ja chodziłam na kurs na Odlewnizcej (mają też filie w innych miejscach) - bardzo sobie chwalę instruktorów, szybkośc części teoretycznej no i profesjonalność uczącychdam ci telefon - zadzwoń, moze prowadzą kursy przedpołudniowe (ja chodziłam w weekendy, bo pracuję)Auto Szkoła "Żerań"ul. Odlewnicza 7tel. 811 98 84pozdrawiamGooh:hello:
      • Gość: Gruszka Re: Prawo jazdy-MAK IP: *.* 13.10.02, 19:40
        Dziękuję za namiary-zadzwonię. Może mają coś przedpołudniem,kto wie? Bo mnie własciwie w innych terminach nie pasuje-taki układ rodzinno-pracowy :(
        • Gość: Gooh Re: Prawo jazdy-MAK IP: *.* 14.10.02, 10:00
          Daj znać, czy udało ci się...mozesz powołac się na mnie :) (ale to nie jest żadna moja rodzina, ani znajomi - po prostu bardzo jestem zadowolona z ich poziomu)już jedna osoba tam się zapisała i powiedziała, ze jest bardzo zodowolonapozdrowionkaGooh:hello:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka