Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bezrobocie w Polsce

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 14:45
    duzo ludzi pisze ,ze szukaja pracy po40-nie znajda pracy bez znajomosci tak
    samo jak iw Slupsku ja proponuje prace w dobrych warunkach z dobra placa
    wymagam znajomosc jez. niemieckiego i prawo jazdy sumiennosc i pracowitosc
    dla kobiety lub mezczyzny po 40-ce zgloszen brak .Jest to sprzatanie.Czyzby
    nikt nie chcial sprzatac,czy nie chce pracowac na wszystkie ogloszenia w
    gazecie slupskiej zglosily sie tylko 2 osoby na 30% bezrobocia to jest
    lusus,ze AZ 2 osoby zadzwonily.Po40 nie zglosil sie AZ NIKT.
    Obserwuj wątek
      • annajustyna Re: Bezrobocie w Polsce 29.06.06, 14:47
        Bo ludzie pragna byc z rodzina...A taki wyjazd tak daleko troche przeraza...Pzdr!
        • Gość: Celina Re: Bezrobocie odp. do Annajustyna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 15:42
          Zgadzam sie, ale nie wszyscy maja rodziny mysle,ze tez nie wszyscy chca
          pracowac tak naprawde.Jest poprostu wygodnie innych obciazac,ze nie ma pracy
          niz samemu wziac sie do roboty i wykrzykiwac ze godziwa place chca godziwa
          placa tak,ale na to trzeba tez i pracowac.Annajustyna na moja propozycje az
          nikt nie odpisal potraktowano to jak powietrze bo jesli naprawde jest praca to
          niema pracownikow,sa wylacznie do krzyczenia.U mnie jest jedna Polka i super
          piecze mozesz wpasc na luksus ciasto i super obiad zapraszamy adres mysle,ze
          jeszcze znasz zreszta znasz moja strone i masz numer telefonu napisz kiedy
          chcesz nas odwiedzic zapraszamy Cie razem z Twoim mezem.
          • annajustyna Re: Bezrobocie odp. do Annajustyna 29.06.06, 16:46
            Wielkie dzieki za zaproszenie:)))). Powodzenia i pozdrawiam serdecznie!
      • Gość: pola Re: Bezrobocie w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 16:39
        mogłabym pracować jako sprzątaczka ale nie znam języka obcego jak większość
        osób po 40 , masz zaduże wymagania jeśli chodzi o etat sprzątaczki.
        • Gość: Celina Re: Bezrobocie w Polsce IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 17:02
          Wymagania to tylko jezyk i prawo jazdy sumiennosc w pracy i czystosc to w
          niemczech jest normalne.Jezyk potrzebny jest do zaprogramowania nawigacji,do
          czytania co pisze na naklejkach na srodkach chemicznych,do rozmowy z
          ludzmi,ktorzy sa w biurach i w tym czasie jeszcze pracuja jesli sie o cos
          zapytaja musisz wiedziec jak odpowiedziec ja nie mam czasu zeby z kazdym
          jezdzic i z osobna tlumaczyc, bo wtedy moge sama wszystko zrobic.Musisz
          miesiecznie rachunek po niemiecku wystawic isc do urzedu w banku konto otworzyc
          sama widzisz ile tego jest dlaczego musisz jezyk znac.
          • Gość: pola Re: Bezrobocie w Polsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 17:05
            niestety, masz racje ,ze znajomością j. obcego napewno łatwiej było by znaleść
            prace po 40 ,nawet w kraju.
            • Gość: Celina Re: Bezrobocie w Polsceodp.doPola IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 17:18
              Szkoda,bo jesli bys te warunki spelniala mogla bys pracowac,moze znasz kogos
              kto spelnia te warunki jest dobra placa mieszkanie jeden posilek samochod praca
              na siedem miesiecy moze i na dluzej na wymiane tez bylo by mozliwe.
              • billy.the.kid Re: Bezrobocie w Polsceodp.doPola 29.06.06, 19:31
                celinko, napisałas DOBRA PŁACA-tzn.ile???
                • Gość: Celina Re: Bezrobocie w Polsce. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 19:34
                  Nie sadzisz chyba ,ze bede pisala o zarobkach na forum.
                  • wiecie_kto1 Re: Bezrobocie w Polsce. 29.06.06, 20:58
                    Gość portalu: Celina napisał(a):

> Nie sadzisz chyba ,ze bede pisala o zarobkach na forum.

pewnie 900 zł netto

heheh
                    • Gość: Celina Re: Bezrobocie w Polsce. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.06.06, 21:06
                      nie sadzisz chyba, ze w Niemczech placi sie w zlotowkach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka