Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

program stażowy w carlsberg polska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 16:50
    Witam wszystkich!
    Mam pytanie do osób które aplikowały do programu stażowego w carlsberg polska
    a konkretnie do osób, które przeszły etap selekcji i czekają na decyzje o
    zatrudnieniu. Jestem ciekaw jak długo czekacie na kontakt z firmy? Mi
    mówiono, że program startuje z początkiem lipca, a do tej pory nie mam
    wiadomości o dacie rozpoczęcia mimo,że pozytywnie przeszedłem AC i rozmowe z
    dyrektorem browaru.
    A może ktoś ma doświadczenia z innymi korporacjami - jak długo czekaliście na
    informację zwrotną?
    Obserwuj wątek
      • Gość: probablynotthebest Re: program stażowy w carlsberg polska IP: *.225.121.132.bait.pl 16.07.06, 22:50
        Ja przeszłam AC i zostałam zaproszona na kolejny etap rozmów jako jedna z
        trzech osób. Sama rozmowa była na dosyć niskim poziomie (wpierw nikt na
        recepcji nie wiedział, że jest w ogóle jakiś program stażowy i z kim mam
        rozmawiać, potem czekałam 15 minut a podczas samej rozmowy nikt z dwóch
        prowadzących osób nawet nie udawał, że słucha moich odpowiedzi...). Następnie
        długo długo nic, a potem telefon, że niestety mnie nie wybrali, ale na
        pocieszenie nie wybrali też nikogo innego:/. Pytanie - to po co cała
        rekrutacja?:)
      • Gość: ilovemywork Re: program stażowy w carlsberg polska IP: *.starcom.com.pl 17.07.06, 10:45
        W takich firmach proces rekrutacji trwa latami... w Ernst and Young - od
        momentu zlozenia papierow pare miesiecy - czasem nawet pol roku. Zaproszenie na
        testy trwa ok miesiaca, potem na rozmowy drugie tyle. Po rozmowie czasem
        potrfia sie nie zglaszac przez miesiac. Moj kumpel przeszedl pozytywnie AC,
        testy i rozmowy w Delloite. Czekal, nie dzwonili. Wkoncu sam zadzwonil i
        okazalo sie, ze o nim zapomnieli i wzieli go juz na nastepna rekrutacje.
        Niestety - czesto jest tez tak, ze w ogole nie wiedza, ze maja programy
        praktykackie :/

ilovemywork.blog.onet.pl/2,ID97580279,DA2006-05-21,index.html
        • Gość: justa Re: program stażowy w carlsberg polska IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.06, 20:42
          nie polecam pracy w Carlsberg Polska w żadnym charakterze!

Jako studentka pracowalam w grupie promocyjnej Carlsberga. Z zewnatrz jest
          wszystko ładnie i pieknie ale w środku.. dezorganizacja, brak szacunku,
          nepotyzm, kwalifikacje nieadekwatne do piastowanego stanowiska, chora atmosfera.

Na ostatnim wyjezdzie został skradziony moj prywatny laptop z mieszkania
          firmowego, byłam wówczas w pracy, po seriach telefonów okazało sie ze korporacja
          sie nie poczuwa do odpowiedzialnosci... coz.. połkną Cie, przemiela i wypluja,
          badz potraktują jak smiecia..:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka