Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Agencje Hostess

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 15:25
    Chciałabym się dowiedzieć czy znacie jakąś dobrą i uczciwą agencję hostess? Jeśli tak to czy możecie napisać coś o niej (jaka jest stawka na godz.,ile godz. dziennie sie pracuje itp.) No i czy aktualnie poszukują pracowników ?Z góry dziekuje za wszystkie odpowiedzi.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Beata Re: Agencje Hostess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:05
        podbijam temat, bo tez jestem zainteresowana. chodzi mi nawet nie tylko o
        agencje, ale i o osoby, które rekrutyją promotorów. jeśli macie kontakt do
        jakichś pewnych osób, to będę wdzięczna. i moze przy okazji zróbmy czarną listę
        takich pracodawców? bo wiem, że zdarza się, że dziewczyny od promocji są
        najprosciej mówiąc OKRADANE.
      • Gość: kk Re: Agencje Hostess IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.06, 16:55
        hej!
        Ja pracuje w roznych "agencjach" promocyjnych od pięciu lat. Teraz jest
        straszny przestój więc raczej nie ma pracy a mnóstwo oszustów, zwykła
        akwizycja :( Praca taka jest coraz bardziej uciazliwa i klienci maja szczerze
        dość promocji dlatego bywaja bardzo niemili.
        Pracuje sie glownie w weekendy (kolo 20h/weekend), codziennie promocje sa tylko
        w sklepach typu makro. Stawki są bardzo rozne ale kolo 5-7 zl/h na ręke.
        • Gość: B. Re: Agencje Hostess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:08
          a czy da sie wystać na promocji codziennie po 10 godzin? dodam - 6 dni w
          tygodniu?
          • Gość: kk Re: Agencje Hostess IP: *.no / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 09:22
            Oczywiście, że się da... znam osoby które pracuja codziennie po 12h. Ale to nic
            przyjemnego, masz zero zycia osobistego, umierasz przy tej cholernej pólce.
            Tak się tylko wydaje ale to bardzo niewdzieczna praca! Za taka sama kasę można
            znaleźć prace po 8h dziennie. Promocje to dobre wyjscie na studentow dziennych
            bo oni raczej nie znajda innego tak platnego zajecia tylko na weekendy.
      • Gość: Czarnulla23 Re: Agencje Hostess IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 22:00
        Chciałabym ostrzec te z was które chcą pracować jako hostessa z agencji. Jeśli
        już chcecie to robić, to lepiej stać na pomocjach bezpośrednio od producenta. JA
        mialam kontakt i z agencją i z przedstawicielem handlowym. Zdecydowanie polecam
        tych drugich-lepsze pieniądze, mniejszy stres. W agencji jest tragicznie. JA
        pracowalam u kobiety (wlaściecielki) która potrafiła czaić się za regalem i
        obserwować jak sie pracuje.MAlo tego miala jakiś chory uklad z innymi
        hostessami-każda miala donosić na inną. Mawet nie chodzilo o prace tylko o
        rozmowy o wynagrodzeniu itp.Tragedia.A na 12 godzin stania dwie przerwy po 15
        min. No i pieniądze...Okolo 4,5-6zl za godzine - wyplacala regularnie. Jedyny
        plus. Aha...może dodam że to agencja krakowska. Odradzam..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka