izka111 11.07.06, 15:02 Wiecie może ile zarabia się na godz w McDonald's? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamil Re: McDonald IP: *.radna.pl 11.07.06, 15:08 Dzisiaj widziałem ogłoszenie w gazecie. 1400 brutto na całym etacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 19:16 To nie jest prawda. Na pełnym etacie można zarobić maks. ok. 800 zł na rękę. Stawka godzinowa to na początek 6,20 zł brutto. A poza tym, mało kogo przyjmują na pełny etat, zwykle to 3/4 + dodatkowe 40 godzin. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bss6 Re: McDonald 24.07.06, 10:51 Miałam okazję pracować dla tego "obozu" pracowałam 3 dni w tygodniu po 10 godzin na cały etat tam się nie pracuje stałam na kasie, non stop, nawet do WC nie można było bez pozwolenia przerwa po 6 godzinach jak nie było klientów to łapałam z kolegą za mopa i dawaj wycieranie podłogi, czy mycie szyb... tam nie można stać bezczynnie no chyba że jesteś liderem podobno po 3 miesiącach się awansuje ale ja do tego czasu nie wytrzymałam ;-) znalazłam sobie w tym czasie inną pracę a z tej zwiałam Mc'D to niezła szkoła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc Bigos Re: McDonald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 15:35 Hmm, moze lepiej sprzedawaj dragi-tez siejesz smierc, ale chociaz zarobisz. Odpowiedz Link Zgłoś