Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Rieter Automotive

IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 13.07.06, 12:58
    Ktoś ma informacje o firmie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: K. Re: praca w Rieter Automotive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:42
        Medzynarodowa firma zbranzy samochodowej. Głównie nastawiona na produkcję
        różnych wytłumien do samochodów. Ostro inwestuje i rozbudowuje się w ostatnich
        latach. Oddział główny w Katowicach, a w tym roku otworzyli chyba nową fabrykę
        koło szczecina?
        • Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 13.07.06, 15:03
          Ale jak firma wygląda z punktu widzenia pracownika?
        • iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 13.07.06, 17:39
          Gość portalu: K. napisał(a):
          > Oddział główny w Katowicach, a w tym roku otworzyli chyba nową fabrykę
          > koło szczecina?

Nic nie wiem, aby mieli inny zaklad niz ten w Katowicach, a mam informacje o
          niemal kazdej nowopowstajacej fabryce w Polsce.
          • dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 13.07.06, 17:41
            iberia30 napisała:

> Nic nie wiem, aby mieli inny zaklad niz ten w Katowicach, a mam informacje o
            > niemal kazdej nowopowstajacej fabryce w Polsce.

Sa w takim razie dziurawe bo faktycznie otwieraja i to juz wkrotce zaklad w
            Nowogardzie.
            darek
            • Gość: NONE Re: praca w Rieter Automotive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:51
              Witam,

jakies 2 lata temu pracowalem w firmie ktora kooperowala z Rieter Katowice.
              Nie wiem jakie tam sa pensje, ale wiem ze kierownictwo [ od finansow i zakupow
              oraz glowne ] jest kiepskie. Nie jest kompetentne i pracownicy w prywatnych
              rozmowach na nich narzekali.
              Nie wiem jak jest teraz. W kazdym razie jest to firma z branzy automotive wiec
              mozna sie naprawde duzo nauczyc.

pzdr
            • iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 11:08
              biorac pod uwage ilosc nowopowostajacych zakladow moglo cos umknac, masz jakis
              link do tych informacji?
              • dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 13:25
                iberia30 napisała:

> biorac pod uwage ilosc nowopowostajacych zakladow moglo cos umknac, masz jakis
                > link do tych informacji?

Oj mogloby tak wiecej umykac bo w zachodniopomorskim, gdzie mieszkam nwestycji
                tego typu niemal nie ma...
                Link ? Ja jestem najlepszym "linkiem", niemal codziennie patrze na ich
                powstajacy zaklad zza szyby auta :-)
                A powaznie jest tego pelno w sieci, jak zwykle ggogle Twoim przyjacielem:
                www.google.pl/search?hl=pl&q=rieter%2Bnowogard&btnG=Szukaj&lr=
                darek

• iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 14:20
                  dmj1 napisał:
                  >
                  > Oj mogloby tak wiecej umykac bo w zachodniopomorskim, gdzie mieszkam
                  inwestycji tego typu niemal nie ma...

chyba mnie zrozumiales....ja jestem po tej samej stronie barykady co TY :-),
                  naprawde.

> Link ? Ja jestem najlepszym "linkiem", niemal codziennie patrze na ich
                  > powstajacy zaklad zza szyby auta :-)
                  > A powaznie jest tego pelno w sieci, jak zwykle ggogle Twoim przyjacielem:
                  >
                  wiem,wiem, dzis szukalam, bylam na stronie nowogardu ale qrcze nie umialam tego
                  wysznupac:-), dzieki za linka, juz poslalam dalej.

pozdrawiamn :-)
                  • Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 14.07.06, 14:38
                    Rieter w Nowogardzie prowadzi rekrutację przez biuro doradztwa personalnego Aleksy.
                    • iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 14:49
                      dzieki, za info ale nie szukam pracy :-), jesli juz to....klientow :-)-bez
                      skojarzen:-DD.
                      A przy okazji :okazalo sie , ze jednak info nie ucieklo-stosowny dzial
                      wiedzial, tylko ja nigdzie wczesniej w prasie na taka informacje nie trafilam
                      :-).
                      • Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 14.07.06, 16:12
                        Klientów na co?
                        • iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 19:09
                          w kazdym biznesie jest klient i..sprzedawca/dostawca.
                    • dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 17:50

> Rieter w Nowogardzie prowadzi rekrutację przez biuro doradztwa personalnego Ale
                      > ksy.

Zgadza sie. Wyslalem nawet kiedys swoja oferte, kiedys - bo nabor do Nowogardu
                      mial miejsce jeszcze w ubieglym roku a teraz znowu rekrutowali na te same
                      stanowiska. Ale - nie odpowiedzieli, a dziwne bo do tej pory nie zdarzylo sie,
                      ze firmy z tej branzy nie byly zainteresowane moim CV :-). Jakos szczegolnie nie
                      zalezy mi na zmianie pracy bo cos mocno przeczuwam, ze jako inzynier procesu /
                      produktu ew systemami jakosci nie zarabialbym wiecej niz obecnie.
                      darek
                      • bolec11 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 18:50
                        do tego zakładu w czechach też robią nabory.Tam dopiero dostają polacy w
                        dupe,mam znajomego co tam pracował trzy tygodnie i zarobił 370 zł, chłop padał
                        na pysk po ośmiu godzinach pracy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka