Gość: sl IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 13.07.06, 12:58 Ktoś ma informacje o firmie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K. Re: praca w Rieter Automotive IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 14:42 Medzynarodowa firma zbranzy samochodowej. Głównie nastawiona na produkcję różnych wytłumien do samochodów. Ostro inwestuje i rozbudowuje się w ostatnich latach. Oddział główny w Katowicach, a w tym roku otworzyli chyba nową fabrykę koło szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 13.07.06, 15:03 Ale jak firma wygląda z punktu widzenia pracownika? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 13.07.06, 17:39 Gość portalu: K. napisał(a): > Oddział główny w Katowicach, a w tym roku otworzyli chyba nową fabrykę > koło szczecina? Nic nie wiem, aby mieli inny zaklad niz ten w Katowicach, a mam informacje o niemal kazdej nowopowstajacej fabryce w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 13.07.06, 17:41 iberia30 napisała: > Nic nie wiem, aby mieli inny zaklad niz ten w Katowicach, a mam informacje o > niemal kazdej nowopowstajacej fabryce w Polsce. Sa w takim razie dziurawe bo faktycznie otwieraja i to juz wkrotce zaklad w Nowogardzie. darek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NONE Re: praca w Rieter Automotive IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:51 Witam, jakies 2 lata temu pracowalem w firmie ktora kooperowala z Rieter Katowice. Nie wiem jakie tam sa pensje, ale wiem ze kierownictwo [ od finansow i zakupow oraz glowne ] jest kiepskie. Nie jest kompetentne i pracownicy w prywatnych rozmowach na nich narzekali. Nie wiem jak jest teraz. W kazdym razie jest to firma z branzy automotive wiec mozna sie naprawde duzo nauczyc. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 11:08 biorac pod uwage ilosc nowopowostajacych zakladow moglo cos umknac, masz jakis link do tych informacji? Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 13:25 iberia30 napisała: > biorac pod uwage ilosc nowopowostajacych zakladow moglo cos umknac, masz jakis > link do tych informacji? Oj mogloby tak wiecej umykac bo w zachodniopomorskim, gdzie mieszkam nwestycji tego typu niemal nie ma... Link ? Ja jestem najlepszym "linkiem", niemal codziennie patrze na ich powstajacy zaklad zza szyby auta :-) A powaznie jest tego pelno w sieci, jak zwykle ggogle Twoim przyjacielem: www.google.pl/search?hl=pl&q=rieter%2Bnowogard&btnG=Szukaj&lr= darek Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 14:20 dmj1 napisał: > > Oj mogloby tak wiecej umykac bo w zachodniopomorskim, gdzie mieszkam inwestycji tego typu niemal nie ma... chyba mnie zrozumiales....ja jestem po tej samej stronie barykady co TY :-), naprawde. > Link ? Ja jestem najlepszym "linkiem", niemal codziennie patrze na ich > powstajacy zaklad zza szyby auta :-) > A powaznie jest tego pelno w sieci, jak zwykle ggogle Twoim przyjacielem: > wiem,wiem, dzis szukalam, bylam na stronie nowogardu ale qrcze nie umialam tego wysznupac:-), dzieki za linka, juz poslalam dalej. pozdrawiamn :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 14.07.06, 14:38 Rieter w Nowogardzie prowadzi rekrutację przez biuro doradztwa personalnego Aleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 14:49 dzieki, za info ale nie szukam pracy :-), jesli juz to....klientow :-)-bez skojarzen:-DD. A przy okazji :okazalo sie , ze jednak info nie ucieklo-stosowny dzial wiedzial, tylko ja nigdzie wczesniej w prasie na taka informacje nie trafilam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sl Re: praca w Rieter Automotive IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 14.07.06, 16:12 Klientów na co? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 19:09 w kazdym biznesie jest klient i..sprzedawca/dostawca. Odpowiedz Link Zgłoś
dmj1 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 17:50 > Rieter w Nowogardzie prowadzi rekrutację przez biuro doradztwa personalnego Ale > ksy. Zgadza sie. Wyslalem nawet kiedys swoja oferte, kiedys - bo nabor do Nowogardu mial miejsce jeszcze w ubieglym roku a teraz znowu rekrutowali na te same stanowiska. Ale - nie odpowiedzieli, a dziwne bo do tej pory nie zdarzylo sie, ze firmy z tej branzy nie byly zainteresowane moim CV :-). Jakos szczegolnie nie zalezy mi na zmianie pracy bo cos mocno przeczuwam, ze jako inzynier procesu / produktu ew systemami jakosci nie zarabialbym wiecej niz obecnie. darek Odpowiedz Link Zgłoś
bolec11 Re: praca w Rieter Automotive 14.07.06, 18:50 do tego zakładu w czechach też robią nabory.Tam dopiero dostają polacy w dupe,mam znajomego co tam pracował trzy tygodnie i zarobił 370 zł, chłop padał na pysk po ośmiu godzinach pracy Odpowiedz Link Zgłoś