Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

portale pracy

14.07.06, 22:17
    hey,
    jakie sa wg was najlepsze portale z ogłoszeniami o prace???????????

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • marvin37 Re: portale pracy 16.07.06, 20:22
        według mnie żadne, uwazam że najpewniejsze są urzedy pracy.
        • marvin37 Re: portale pracy 17.07.06, 20:55
          pewnie pomyszkować można i nic pozatym,mam swoje cv na kilku portalach i
          odpowiedziałem na kilkanaście ofert pracy, żadnego sygnału jedynie z jednego co
          się oglaszają że zajmują sie pośrednictwem a jak przychodzi do podpisania umowy
          to pracodawca jest inny, a pracuje się też u innego się pracuje takie kołowanie
          ludzi kto bystry to się nieda
          pozdrawiam
      • Gość: loka Re: portale pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 18:23
        www.pracuj.pl/
        Dla mnie najlepszy!
        Przede wszystkim cenię ich za przejrzystość, możliwość łatwego wyszukiwania pracy z kategorii, która bezpośrednio mnie interesuje. Super jest to, że wybierając opcję "ostatnie 24h" - wyszukujemy najświeższe oferty - zaglądam tam codziennie, więc jest to dla mnie duża oszczędność czasu.
        I to co jeszcze bardzo ważne dużo aktualności o rynku pracy, raport, sprawozdania, opinie ekspertów, no i dużo pomocnych przygotowujących do podjęcia pracy narzędzi. Szczególnie polecam stymulator rozmowy kwalifikacyjnej; pracuj.pl/MojPracuj/Logowanie.aspx?ReturnUrl=%2fMojPracuj%2fArtykuly%2fkariera-rozmowa-o-prace-symulator.aspx
        Myślę, że warto dogłębniej pomyszkować na ich stronce.
        Pozdrawiam.

• zabojca_starych_dziadow Re: portale pracy 17.07.06, 22:17
          najlepsze sa lokalne portale pracy, gdzie oglaszaja sie srednie i male firmy, a
          nie dziwolagi co wymagaja nie wiadomo czego, duzy przemial... A ten wpis
          powyzej to do skasowania, przieciez to czysta reklama, pani/pan z dzialu
          marketingu tej firmy ? Smierdaco-pucujacy ten bajeczny opis!!!
          • Gość: martak82 Re: portale pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 22:41
            portale regionalne? jak znalezc? nie slyszalam o takich. a na pracuj.pl bylam
            i jestem od dawna i wg mnie jezeli chodzi o same oferty to maja same albo z
            agnecji albo jakies dziwne nazwy stanowisk itp a ten symlutaor rozmowy i inne
            porady sa ok
          • Gość: loka Re: zabojca_starych_dziadow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 20:46
            no tak typowa mentalność większości społeczeństwa ...
            jak cos jest dobrze ocenione, to od razu musi byc to reklama
            to tak jak ciągle panujące przekonanie, że pracę można znaleźć tylko dzięki znajomościom
            trochę zaangażowania i własnej inicjatywy,choćby w poszukiwaniu pracy tam, gdzie rzeczywiście warto - ale to już moja subiektywna opinia ...
            • Gość: Szukająca Do Loka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:38
              Loka
              skoro to taki świetny portal to dlaczego jeszcze nie znalazłaś pracy i zaglądasz tam codziennie? Długo już odwiedzasz ich stronę?
              Aktualnie mam pracę ale wciąż szukam ( w miarę możliwości czasowych - musze to pogodzić z pracą) czegoś innego i bardziej satysfakcjonującego - nie tylko finansowo ;-)
              Osobiście nie lubię firm pośredniczących i wolę bezpośrednią rekrutację przez firmę zainteresowaną, która od początku do końca podejmuje decyzje.
              wiem, że rekrutacja jest czasochłonna i firmy wolą wynajmować pośredników ale porządne firmy mają własnych HR i przeprowadzają kompleksową rekrutację osobiście.
              Pozdrawiam wszystkich Szukających :-)
              • mexicana22 Re: Do Loka 19.07.06, 10:49
                pracuj.pl
                aaaby.pl
                praca.onet.pl
                praca.interia.pl
              • Gość: loka Re: Do Szukająca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:25
                Założyłaś, że nie mam pracy. Wlaśnie mam ją dzieki pracuj.pl.
                Ale to nie znaczy, że mam nie rozwijać się i nie szukać czegoś lepszego.
                Sama piszesz,że masz już pracę, ale chcesz znaleźć coś bardziej
                satysfakcjonującego.I tego CI życzę.
                • Gość: Szukająca-już nie! do Loka IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 18:28
                  dzięki za zyczenia znalezienia lepszej pracy-właśnie taką znalażłam i zostałam
                  przyjęta. Ogłoszenie znalazłam w poniedziałkowej Gazecie Wyborczej i zawsze
                  staram się wybierać te w których podana jest nazwa firmy, unikam też firm
                  pośredniczących i agencji pracy tymczasowej.
                  Życzę wszystkim powodzenia:-)
      • Gość: ron Re: portale pracy IP: 213.25.200.* 25.07.06, 12:59
        przerobiłem temat wszelkich portali dość długo, w wiekszości przypadków to tylko
        reklamy firm, często pojawiają się ogłoszenia z firmy gdzie kiedyś pracowałem a
        z tego co wiem, to wcale nie mają zamiaru nikogo przyjmować do pracy .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka