Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

właśnie dostałam nową pracę:-))))

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 17:35
    Być moze niektórzy z Was czytali moje "zwierzenia" na temat aktualnej pracy i
    tego że czuję się wykorzystywana, niespelniona i niedoceniona ale koniec z
    tym. Od niedawna zaczęłam szukać czegoś nowego i cikawszego i dziś właśnie
    dostałam pracę. Zaczynam od przyszłego tygodnia. Szczęśliwie akurat do końca
    lipca mam aktualną umowę więc nawet nie muszę wypowiadać tej umowy-ufff jaka
    ulga.
    ciekawe co Szef na to powie. Zastanawiam sie czy w ogole mu mówić? Może
    dopiero w poniedziałek powiem że jutro nie przychodzę bo nie mam ochoty
    podpisać kolejnej umowy i żeby przygotowali dla mnie swiadectwo-ale bym miała
    satysfakcję;-)-to jest okrutne z mojej strony ale marzylam o tym żeby pokazać
    że stać mnie na coś więcej. W nowej pracy dostanę na dzień dobry 2 razy tyle
    a po okresie probnym napewno więcej, nie wspomnę już o standardach i
    warunkach miejsca pracy-naprawdę jestem szczęśliwa:-)))
    nie poddawajcie się i wierzcie w siebie bo warto wierzyć że może być lepiej i
    że ktoś Was doceni.
    Pozdrawiam wszystkich Szukających :-) i życzę szczęścia i wytrwałości
    PS chyba musze zmienić nick na Ta co znalazła ;-)
    Obserwuj wątek
      • svenja1 Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) 25.07.06, 17:50
        "Może dopiero w poniedziałek powiem że jutro nie przychodzę bo nie mam ochoty
        podpisać kolejnej umowy i żeby przygotowali dla mnie swiadectwo-ale bym miała
        satysfakcję;-)"

No ok, satysfakcję może i owszem, ale jednak to nie fair. Nie twierdzę, że Twój
        pracodawca był fair wobec Ciebie, ale może pokaż mu, że jesteś lepsza od niego
        i nie zniżaj się do jego poziomu poprzez takie zachowanie.

Pozdrawiam i GRATULUJĘ nowej pracy :)))
        • Gość: Szukająca Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 17:55
          no pewnie że nie zachowam się w ten sposób;-)choć taka mała ochotka pojawiła
          się przez chwilunię ale na szczęście przywołałam się do porządku ;-, poza tym
          jestem z tych co nie palą za soba mostów i potrafią się zachować w każdej
          sytuacji:-). W końcu ktoś musi pokazać klase ;-)
      • Gość: :p Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 25.07.06, 17:54
        POPROś O PODWYżKę!!!!

No chyba, że go kochasz
        • Gość: Szukająca Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 25.07.06, 17:59
          mój Narzeczony podsunął mi sztański pomysł żebym poszła właśnie po podwyżkę-
          której to szef oczywiście mi nie da bo ludzie pracujący tam duuużo dlużej tyle
          nie zarabiają- i kiedy odmówi powiedzieć że odchodzę, ale persepktywa jakiegoś
          cudu, które w końcu czasem zdarzają się na świecie i że akurat ja bym go
          doświadczyła i że szef dałby mi taką podwyżkę to co teraz X 2 ;-)-przekonała
          mnie że wolę nie ryzykować bo oprócz tych pieniędzy liczy się jeszcze szacunek
          jakim on nikogo nie darzy itd
      • annajustyna Serdecznie gratuluje!!! 25.07.06, 18:16
        A.
        • Gość: nie lubie mojej pr Re: Serdecznie gratuluje!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 18:56
          kolejna dobra wiadomosc na forum:) gratuluje!
      • Gość: bambi7 Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.csk.pl 25.07.06, 19:41
        zmącę Twoją radość - jeszcze nie znasz atmosfery w nowej firmie, więc nie musi
        być tak fajnie.... a większa kasa to swoją drogą
      • alex_koz Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) 25.07.06, 19:42
        jakis szczesliwy dzien dla forumowiczow, juz drugi post o znalezieniu pracy
        dzis!!
        moje gratulacje!!
        • Gość: Marta Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.06, 20:38
          Gratuluję Ci serdecznie! Tym bardziej, że ja dzień po Tobie również znalazłam
          pracę :) Cieszę się razem z Tobą i sukcesów życzę!! Pozdrawiam

Marta
          • Gość: aneczka Re: właśnie dostałam nową pracę:-)))) IP: *.dyn.luxdsl.pt.lu 26.07.06, 21:18
            Gratulacje. A mozesz sie pochwalic jaka branza/stanowisko.
            • Gość: Szukająca-już nie! do Marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:25
              nie dziękuję za życzenia żeby nie zapeszyć;-)
              Ja Tobie rownież gratuluję i życze sukcesów i spełnienia w nowej pracy :-)
              boisz się bo ja troszkę ;-)?
            • Gość: Szukająca-już nie! do Aneczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:27
              Aneczka -branża mieszana - od produkcji po dystrybucję i handel- dział
              marketingu.
              • Gość: Marta Nieee ani trochę :) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.07.06, 18:59
                Nie boję się, bo dostałam tę pracę po stażu z UP :) Więc już się
                zaaklimatyzowałam :) Poza tym atmosfera jest tak cudowna, że wstaję do pracy
                jak skowronek ;) A Ty się też nie bój, zobaczysz, że z dnia na dzień będzie
                coraz lepiej. Zawsze pierwsze dni są najgorsze, człowiek czuje się taaaaaaaki
                zagubiony i malutki... :) Ale nosek do góry i będzie w porządku. Pozdrawiam
                seeerdecznie i sukcesów życzę.

Marta
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka