Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Konsultant telefoniczny-TP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:30
    Witam.
    Byłem dzisiaj na rozmowie przedkwalifikacyjnej ;) w Active Plus w Katowicach
    na stanowisko konsultanta telefonicznego do siedziby w Sosnowcu. Czy ktoś z
    Was ma może jakieś doświadczenia w związku z pracą w TP na tym stanowisku? Jak
    wygląda rozmowa kwalifikacyjna, o co pytają, czy są jakieś zadania do
    zrobienia na kompie, jak jest na szkoleniu, i jaka atmosfera w ogóle w tej
    firmie panuje wśród konsultantów? I jeszcze ile wyciągaliście kasy? W ofercie
    jaką przedstawiło mi Active Plus jest napisane, że pracowałbym od 100-150
    godzin miesięcznie, stawka 6 złotych brutto do tego prowizja. Jak wygląda
    sprawa z tą prowizją, dużo można podpisać umów? Z góry dzięki za odpowiedzi.
    Pozdro.
    Obserwuj wątek
      • Gość: pierwszy Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.sanetja.pl 27.07.06, 13:16
        witam
        Ja byłem na rozmowie kwalifikacyjnej w TPSA i wygladała ona tak:
        1 na poczatek luzna rozmowa czyli moje zainteresowania czemu własnie TPSA
        2 trzeba było sprzedac swoja pasję
        3 trzeba było ich przekonac ze to własnie ciebie potrzebują
        4 napisac krótki teks w wordzie
        pozniej oni przedstwaili ci oferte i pytali sie czy jestes dyspozycyjny od 6-23
        szkolenie jest 3 tygodniowe z którego nie mozna zrezygnowac bo jak zrezygnujesz
        to płacisz im kase umowe przedłuża sie co miesiac ale to wszystko zależy od
        ciebie czy zostaniesz grafik on tez ustawiaja
        • Gość: freitag Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:20
          Dzięki za info, a też startowałeś na konsultanta? Ja mam być dyspozycjny
          pomiędzy 13-21, więc nie jest tak źle. Tylko jakbyś jeszcze mógł napisać, czy na
          prowizjach można zarobić, czy raczej nie? Aha i szkolenie mam pięciodniowe.
      • Gość: freitag Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:37
        Znowu do mnie dzwonili ;/ tylko z innej firmy: Lex Novum. Orientujecie się może
        jak tam wygląda praca? hehe kurde musiałem negocjować godzinę rozmowy, bo na
        9,30 jestem umówiony z TP, a Pani z LN chciała mnie wcisnąć na 10 ;D. Dzięki za
        opinie.
      • Gość: freitag Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:33
        Up-może jednak?
        • Gość: niet Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:02
          Ja tam pracuje, niby praca łatwa i przyjemna bo sie tylko telefony odbiera.
          Koniec bajek
          zapierdziel po 10h
          wszyscy tylko liczą na sprzedaż- musisz sprzedawać bo inaczej wylot
          atmosfera niby miła
          ciągle cie oceniają
          stawki tak obliczone ze po 160 godz tygoniu dostaniesz 700 netto
          • Gość: qaz Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:12
            > stawki tak obliczone ze po 160 godz tygoniu dostaniesz 700 netto
            No to nieźle pracujesz, po 23 godziny przez 7 dni w tygodniu !!
            • Gość: freitag Re: Konsultant telefoniczny-TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:58
              Czytaj ze zrozumieniem-po 10 godzin! Na końcu jest po prostu pomyłka, powinien
              być miesiąc.
              Dzięki za odpowiedź ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka