Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WAS MNO

19.02.03, 02:29
    CZEGO WAM SIE PRACOWAC NIE CHCE PRZESTANCIE PIERDOLIC ZE PRACY NIE MA BO
    PRACA JEST, BYLEM 2 TYGODNIE W WROCLAWIU I WIDZE ZE PRACY WBRUD TYLKO ZE
    NIKOMO NIE CHCE SIE ROBIC W MCDONALDS CZY TEZ POROZNOSIC ULOTEK, PANOWIE
    POLACY TO ZA WIELKIE PANISKA NA COS TAKIEGO
    Obserwuj wątek
      • Gość: a_ja_twojej_nie Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA IP: *.icpnet.pl 20.02.03, 16:35
        Po pierwsze cwoku, buraku i prymitywie - twoj nick swiadczy o twoim poziomie.
        po drugie - burasie - jak nie wiesz jak to w Polsce jest to papy nie
        rozdziawiaj i nie krzycz na forum. Wypier..... tam gdzie ci dobrze, gdzie masz
        robote, a nie obrazaj setek tysiecy ludzi - ktorzy sa bez pracy w Polsce. Chca
        godnie zyc w tym kraju, nie stac ich lub nie moga wyjechac. ten syf, ktory mamy
        w kraju nie jest z pewnoscia ich zasluga ( Ci sa u koryta i dobrze sobie radza).
        Wiec zanim burasie jeden kogos w Polsce obrazisz - i bedziesz wymyslal od
        nierobow to rusz ta swoja jedna komorka mozgowa i zastanow sie chwile. Aby moc
        miec SWOJE ZDANIE - TRZEBA TU MIESZKAC I ZYC.
        P.S. Nie przyjezdzaj tu wiecej - zasrancu !!
        • Gość: usa Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA IP: 208.29.168.* 20.02.03, 17:44
          A cos ty sie go tak przyczepil przeciesz prawde mowi
        • Gość: mgr inż. SS Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA IP: 80.48.178.* 21.02.03, 17:49
          "Życie Warszawy" art. "O pracę będzie coraz trudniej"

Zdaniem analityka PKO BP, w styczniu bez pracy było
          jednak więcej osób. - Według naszych prognoz bezrobocie
          osiągnęło poziom 18,7 proc., co odpowiada 3,365 mln
          ludzi.

W IV kwartale rejestrowane bezrobocie sięgnąć może
          nawet 19 proc., co oznacza 3,4 mln osób bez pracy -
          powiedziała nam Karolina Sędzimir--Domanowska.

Według metodologii stosowanej przez Eurostat, czyli
          europejskie biuro statystyczne, w Polsce już dawno
          przekroczyliśmy próg 19, a nawet 20 proc. bezrobocia.

Średni czas szukania zatrudnienia wynosi prawie 16
          miesięcy !

........................................................

To wystarczy za komentarz.
          Ci, którzy zamieszczają takie posty jak ten gościu,
          który rżnie sam siebie w odbyt lub ciulik witek robią
          to celowo, aby ludzi bez pracy poniżyć jeszcze
          bardziej, aby się zdenerowali ... dla mnie są oni
          zwykłym gównem, padliną !!! Z takim się nie dysktutuje,
          ciekawe czy prosto w twarz powiedzieliby mi te słowa,
          wątpie, po tym jakby to zrobili byłyby to ich ostatnie
          słowa, a uwierzcie mi ja nie rzucam słów na wiatr.

Są różne metody zarobku legalne, nielegalne.
          Ale państwo samo pcha mnie do zarobku nielegalnego ...
          sam tego nie chciałem ... nie po to kończyłem studia,
          uczyłem się języków ...

Pozdrawiam tych, którzy szukają pracy lub znależli
          ją ... tych którzy znają swoją wartość !!!
          Pamiętajcie godności nikt nam nie może zabrać !!!
      • Gość: witek PRACY JEST DUZO-POLACY LENIWI W POLSCE IP: *.telia.com 20.02.03, 22:56
        Oczywiscie, ze pracy w polsce nie brakuje,tylko zalezy co chce sie robic,czy
        nic nie robic,bo jest wygodnij nic nie robic i zyc z rodzicow,zasilkow,
        dziadkow,kradziezy,
        przemytu .Wszyscy sa bardzo wyksztalceni ,sprzatac nie beda ,ogorkow ,truskawek
        tez nie beda zbierac,ale poza granicami kraju wszystko robia i
        wyksztalcenie i inne tytuly im nie przeszkadzaja a to ze sie upokazaja tez im
        to o dziwo nie przeszkadza. Gdyby ci co nazekaja ze nie maja pracy zaczeli
        sprzatc swoje smieci i brudy , bo kto do tego brudu i niedbalstwa sie
        przczynia?? chyba ci co w danym kraju mieszkaja .Pracy w polsce jest, zacznijmy
        sprzatac swoj kraj i z bierac nasze polskie owoce i warzywa ,bedziemy mieli
        czysciej a kieszen tez pusta nie bedzie.powodzenia
        • Gość: KL Re: PRACY JEST DUZO-POLACY LENIWI W POLSCE IP: *.teleton.pl 21.02.03, 00:15
          Powiedzcie mi: GDZIE JEST TA PRACA?!?!? Od ponad roku szukam pracy, przez ten
          czas pracowałem dorywczo, w większości na czarno. Za ponad 350 godzin
          przepracowanych w jednym miesiącu z zarobkiem około 700 zł. Ludzie! W Polsce
          jest totalny wyzysk i masa oszustów. Ogłoszenia - akwizycja, chałupnictwo i
          masa innych "rewelacji" za pobraniem! I przestańcie pieprzyć że w tym kraju
          jest praca! A jeżeli już jest - to wolontariat z batem nad łbem!
          • Gość: Pracuś Re: PRACY JEST DUZO-POLACY LENIWI W POLSCE IP: *.lublin.mm.pl 21.02.03, 00:22
            A może wiesz, na czym polega "doradztwo finansowe"?
            Czy to kolejna lipa w stylu "dam pracę-zarobki od 5.000"?
            • Gość: Ścierwo doradztwo finansowe... IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 22.02.03, 12:40
              .. to wciskanie ludziom polis ubezpieczeniowych
              • Gość: Pracuś Re: doradztwo finansowe... IP: *.lublin.mm.pl 26.02.03, 00:16
                Dzięki serdeczne.:-)
        • maurycyxxl Re: PRACY JEST DUZO-POLACY LENIWI W POLSCE 22.02.03, 01:59
          nie odzywaj się jak nie wiesz głąbie! za ile? za 3,50/godz? to za 200 godzin
          pracy zarobisz 700,- zł minus podatek. Wiesz na co to starczy? to 24 zł
          dziennie debilu! JESZCZE JEDNA TAKA WYPOWIEDŹ NA FORUM - A CHYBA DAM KOMUŚ W
          MORDĘ!
      • Gość: skurczybyk Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA IP: *.acn.pl / 10.69.1.* 21.02.03, 09:32
        styl pysk swinski ryju! jestes tepym imbecylem!!! zwroc uwage jeszcze na pensje
        za takie prace! sa to kwoty smiesznie male i szkoda zdrowia i czasu na takie
        cos!!!! lepiej wypier.. tam skad wrociles do Polski pewnie debilu nawet
        paszportu nie masz a obce kraje co najwyzej widziales w tv... Twoj tok
        rozumowania jest tak naiwny i tak glupi ze szkoda mi Twoich bliskich, ze z
        takim idiota maja do czynienia... nara buraku!
      • Gość: gearbox Żałosne IP: *.lodz-retkinia.sdi.tpnet.pl 21.02.03, 09:38
        Nawet nie będę komentował ponownie (zrobiłem to w wątku niejakiego Witka, który
        i tu się produkuje). Może tylko jedna uwaga: siedząc sobie spokojnie z ciepłym
        biurze za dobre pieniądze napisz jeszcze na jakimś forum do Etiopczyków, którzy
        umierają z głodu "robić Wam się nie chce, zboże sobie posadźcie, krówki sobie
        hodujcie...". Każdy może zostać ... (tu wstaw właściwą inwektywę), jak się
        trochę postara. Niektórym przychodzi to jednak zupełnie bez wysiłku.

Pozdrawiam A_ja_Twoją_nie, który napisał to, na co ja mam ochotę i powstrzymuje
        mnie jedynie niechęć przed zniżaniem się do poziomu autora tego wątku.
        • Gość: mgr inż. SS O pracę będzie coraz trudniej !!! IP: 80.48.178.* 21.02.03, 17:51
          Życie Warszawy" art. "O pracę będzie coraz trudniej"

Zdaniem analityka PKO BP, w styczniu bez pracy było
          jednak więcej osób. - Według naszych prognoz bezrobocie
          osiągnęło poziom 18,7 proc., co odpowiada 3,365 mln
          ludzi.

W IV kwartale rejestrowane bezrobocie sięgnąć może
          nawet 19 proc., co oznacza 3,4 mln osób bez pracy -
          powiedziała nam Karolina Sędzimir--Domanowska.

Według metodologii stosowanej przez Eurostat, czyli
          europejskie biuro statystyczne, w Polsce już dawno
          przekroczyliśmy próg 19, a nawet 20 proc. bezrobocia.

Średni czas szukania zatrudnienia wynosi prawie 16
          miesięcy !

........................................................

To wystarczy za komentarz.
          Ci, którzy zamieszczają takie posty jak ten gościu,
          który rżnie sam siebie w odbyt lub ciulik witek robią
          to celowo, aby ludzi bez pracy poniżyć jeszcze
          bardziej, aby się zdenerowali ... dla mnie są oni
          zwykłym gównem, padliną !!! Z takim się nie dysktutuje,
          ciekawe czy prosto w twarz powiedzieliby mi te słowa,
          wątpie, po tym jakby to zrobili byłyby to ich ostatnie
          słowa, a uwierzcie mi ja nie rzucam słów na wiatr.

Są różne metody zarobku legalne, nielegalne.
          Ale państwo samo pcha mnie do zarobku nielegalnego ...
          sam tego nie chciałem ... nie po to kończyłem studia,
          uczyłem się języków ...

Pozdrawiam tych, którzy szukają pracy lub znależli
          ją ... tych którzy znają swoją wartość !!!
          Pamiętajcie godności nikt nam nie może zabrać !!!
          • Gość: usa mgr inz ss IP: 208.29.168.* 21.02.03, 19:09
            ty glupi padalcu o jakiej godnosci mowisz hamie jak sam pewnie kradniesz ty
            kretynie , nie badz taki hura bura bo moze ten facet by cie pierwszy zajebal ty
            smieciu
            • Gość: ,,,, Re: mgr inz ss IP: PROXY:* / 172.20.6.* 21.02.03, 21:49
              Brak słów - inteligencja =0 albo wręcz ujemna
              • Gość: mgr inz SS Re: mgr inz ss IP: 80.48.178.* 22.02.03, 03:43
                Wiesz on nie musi mieć inteligecji, bo po co mu ona w usa :))))))))))))))))))))

Gość portalu: ,,,, napisał(a):

> Brak słów - inteligencja =0 albo wręcz ujemna
            • Gość: mgr inz SS Re: mgr inz ss IP: 80.48.178.* 22.02.03, 03:38
              Wiesz, ja z ciulami nie gadam !
              Idź umyj zęby, bo jebie na kilometr !

Jeszcze nic nikomu nie ukradłem i nie mam zamiaru !
              Mówię o nielegalnej pracy a nie o kradzieży !

Nie muszę się takiemu niedorozwojowi tłumaczyć !
              Dla mnie wy wszyscy, którzy nabijacie się z ludzi co nie mogą znaleźć pracy w
              Polsce, tak was to bawi skurwiele, jesteście zwykłym gnojem, jak tam w usa do
              ciebie mówią: you are polak -> głupek od obciągania, ssij gupi penisie ...
              zadław się spermą czarnych braci :)))))))))))))))

Chcesz to chętnie ja ciebie zajebie !

Po jakiego huja tu przychodzisz na to forum, co po ang. nic nie kumasz to może
              po włosku zrozumiesz :

Vafanculo pojebańcu !!!

Gość portalu: usa napisał(a):

> ty glupi padalcu o jakiej godnosci mowisz hamie jak sam pewnie kradniesz ty
              > kretynie , nie badz taki hura bura bo moze ten facet by cie pierwszy zajebal
              ty
              >
              > smieciu
      • jotembi Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA 22.02.03, 14:30
        o rany, ale się ten mądrala wysadził na super-nicka... nawet sobie biedaczek
        konto na gw w tym celu założył, żeby nie było widać skąd jest...
        a wy tak wszyscy poważnie odpowiadacie i odpowiadacie, dziwne
        • Gość: Mossad_Attack O ! Jotembi IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.03, 17:10
          Jotembi zyjesz, a juz myslalem, ze wyjechalas na male "co nieco" :-).

Swoja droga ciekawe skoro w ameryce tak dobrze to dlaczego tak zle. Mianowice z
          ostatnich badan (amerykanskich) wynika, ze dwa razy wiecej murzynow siedzi w
          wiezieniach niz sie uczy. To chyba o czyms swiadczy (ze tez im sie nie chce
          roznosic ulotek hihihi).

Pozdroffka
          • jotembi Re: O ! Jotembi 23.02.03, 21:55
            hehe mossad attack, pewnie że żyję! takie straszne wiedźmy jak ja są
            niezniszczalne, nie wiedziałeś o tym?
            owszem, wyjeżdżałam, ale z prawem powrotu (hehe), choć na krótko ten powrót,
            niedługo znowu wyjadę, potem znowu i znowu... ale nudne, co?
            ja się też dziwię, że im się tak nie chce tych ulotek, świetna praca,
            rozwijająca i jeszcze doskonale płatna
            a tak w ogóle to nadal się zastanawiam, czemu w ogóle ktokolwiek tu coś wpisuje
            gościu z takim prześlicznym nickiem nie może mi powiedzieć nic interesującego
            zajrzałam, żeby przeczytać i poubolewać w cichości ducha nad żałosnym
            uczestnikiem forum (tak się to chyba nazywa), a trafiłam na poważną dyskusję
            dziwne i tyle
            • Gość: jot-23 Re: O ! Jotembi IP: *.dyn.optonline.net 23.02.03, 22:33
              jotembi napisała:

a trafiłam na poważną dyskusję
              > dziwne i tyle

no wlasnie, w poscie powyzej padlo stwierdzenie ze "ostatnich badan
              (amerykanskich) wynika, ze dwa razy wiecej murzynow siedzi w
              wiezieniach niz sie uczy"

to ja bym prosil o jakis link do tych badan!
              (okolo 5% murzynow "siedzi" , 23% z grupy wiekowej 18-23 chodzi do college
              (nie chcialo mi sie szukac jaki procent uczeszcza do szkol podstawowych i
              srednich, ale biorac pod uwage ze jest to obowiazkowe, zgaduje ze okolo
              95%...ani tez do "graduate schools", nie chcialo mi sie tez sprwdzac jaki
              procent z tych 40 or so milionow stanowia osobniki w wieku "szkolnym", ale
              biorac pod uwage wiadomosci z mossadu, musialoby to byc 2.5% ... jakie sa tego
              konsekwencje? moze murzyni w stanach to narod matuzalemow, gdzie 80%
              spoleczenstwa ma ponad 80 lat? nie wiem... prosze o kontynuacje powaznej
              dyskusji.
      • Gość: ula Re: LUDZIE WLASNIE WROCILEM Z POLSKI I PRACY U WA IP: *.rzymowskiego.sdi.tpnet.pl 26.02.03, 13:12
        witam!
        Mam 21 lat i przez rok szukałam pracy. Jak wyglądało moje szukanie? Chodziłam do urzędów pracy do sklepu z ofertami pracy (2-3 razy w tygodniu) przeglądałam ogłoszenia. A wiecie na czym polegał mój największy błąd? Że ja nie dałam swojego ogłoszenia o pracy do wszystkich lokalnych gazet. Wydawało mi się że jak ktoś chce znależc pracownika to sam da ogłoszenie. I to jest niewłaściwa postawa. Drugi błąd - nie można szukać pracy 2-3 dni w tygodniu. Trzeba wstać o 6 skoczyć po gazetę, do sklepu z ofertami pracy a potem jeśli się ma możliwość przejrzeć ogłoszenia na internecie. Ale codziennie a nie w poniedziałek i piątek. I najważniejsze - ogłosić gdzie się da - przede wszystkim w lokalnych gazetach. Nie mowcie mi że to nic nie da. Kiedy w koncu postanowiłam dać swoje ogłoszenie o tym że szukam pracy dostałam 3 konkretne propozycje - oczywiście były też propozycje mniej cenzuralne i akwizycja ale liczyly sie tylko te 3 dobre propozycje. Fakt bylam mloda z dobrym zawodem (studium informatyczne) i jakas tam siła przebicia. Ale od tamtej pory pomogłam znaleźć prace już 22 osobom i wszystko dzięki ogłoszeniom własnym i codziennym poszukiwaniom (a nie 2 razy w tygodniu!) I byla praca dla mojego 48 letniego wujka rolnika z zawodu i dla mojej jeszcze studiującej kolezanki (sprzątanie, ulotki, opieka nad dzieckiem) i dla sąsiadki po budownictwie. Ja sama szukając pracy dorabiałam roznoszeniem ulotek staniem na promocjach i akwizycją. Bo ludzie czy akwizycja to nie praca? Nie mowię że wdzięczn ale zawsze zarobić coś można prawda? nie mówcie mi że jest inaczej bo sama się tym zajmowałam. A co do sprzedawania polis to moja niedoszla tesciowa jest juz obecnie dyrektorka jednego z takich towarzystw a zaczynala tak jak wiekszosc - z braku pracy. I wiecie jakie pieniadze na tym sie zarabia?! Moja kumpela za roznoszenie ulotek (studiuje dziennie w gdansku) zarabia 60 zł za kilka godzin! a czy to taki problem postac troche na ulicyn i porozdawac kawalki papieru. Mieszkam w Białymstoku i uwierzcie ze u nas z praca jest naprawde ciezko ale niemal kazdego dnia znajdzie sie przynajmniej jedno ogloszenie o zaopiekowaniu sie dzieckiem strasza pania lub sprzatnieciu czy rozniesieniu ulotek. Owszem niektórzy mają utrudnione zadanie - wiek, brak kwalifkacji,mała miejscowość, obowiazki rodzinne. Ale niech teraz szukający pracy uczciwie odpowiedzą sobie na pytanie: czy robię wszystko aby tę pracę znależć? Ile czasu dziennie na to poświęcacie? A może czekacie z założonymi rekami az zadzwonią do was z urzędu ze cos dla was jest? Czy wasze ogłoszenia pojawiły sie przynajmniej 4 razy w lokalnych gazetach? czy probowaliście sobie dorobic w dorywczych zajeciach - np roznoszenie ulotek (placa ok 4-6 gr za sztuke a wiec po rozdaniu 1000 sztuk macie na reke 60 zł) Ja pracuje jako sekretarka i mam 20 zł za 8 godizn pracy. Jeśli rzecywiście chcecie pracować, a mimo wysiłków nie udaje się wam nic znależć prosze o kontakt może jakoś razem poradzimy. Zapewniam was że to co napisałam nie jest jakąs ściemą i podpisuję się pod tym dwoma rękoma. Mój adres ulabielawska@wp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka