Gość: Ginny IP: *.net.bialystok.pl 29.08.01, 11:57 Bardzo jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maggie Re: Po co się malujemy??? IP: *.*.*.* 29.08.01, 14:40 "Pan Bóg stworzył roślinki i wiedział, że są piękne. Później stworzył zwierzęta i wiedział, że są piękne. Następnie stworzył Adama i wiedział, że jest piękny. Na koniec stworzył kobietę, przyjrzał jej się uważnie i powiedział: A ty to się będziesz musiała malować." Jeden głupi błąd w sztuce i tyle problemów. Wiecie jaki % swojego życia przeciętna kobieta spędza na malowaniu? Tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mozais Re: Po co się malujemy??? IP: *.waw.cdp.pl 03.09.01, 12:10 Ja sie maluje z baaardzo prostego powodu - Urodzilam sie jako delikatna, typowa slowianska blondynka w zwiazku z tym mam jasna oprawe oczu i nie umalowana tzn. bez podkreslonych rzes i brwi wygldam na twarzy dokladnie tak jak na zdjeciu z wczesnych czasow dziecinstwa. Plusem calej sytuacji jest rownie delikatne "zbedne" owlosienie i kiedy mowie ze mam zarosniete nogi to trzeba wziac lupe i sie doszukiwac osmiu wlosow na kazdej lydce :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yates Re: Po co się malujemy??? 29.08.01, 18:14 co wy na to 48 godzin bez makeup???????!!!!!!!!ile jest odwaznych:::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Po co się malujemy??? IP: *.punkt.pl 31.08.01, 13:47 Ja się nie maluję, choć może w wieku 23 lat to zbrodnia? ;-)) Nawet włosów nie farbuję (ale niedługo zacznę, bo siwieją). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Po co się malujemy??? IP: *.pl 31.08.01, 16:11 Ja sie maluje dla poprawienia nastroju. Zdecydowanie lepiej sie czuje gdy wiem, ze dobrze wygladam, a wygladam dobrze gdy jestem wyspana i umalowana (ale delikatnie). Czasami na korzysc opcji wyspanie rezygnuje z malowania ale nie zdarza mi sie to zbyt czesto. Jako ciekawostke dodam, ze moj Maz widzac czasem me srednie samopoczucie weekendowe proponuje:A moze bys sie umalowla? On tez wie ze zrobienie makijazu poprawia mi humor. Pozdrawiam wszystkie delikatnie umalowane. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yellow Re: Po co się malujemy??? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 14:05 My znaczy kto? Za nikogo innego nie odpiowiadam, ale ja to po prostu lubie robic. Gdyby nie to, że mi żal kosmetyków (wydaje na nie krocie, bo lubie jakosc i przyjemnosc uzywania) malowalabym sie takze do sprzatanie, spania i mycia samochodu. Ot i caly sekret... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghana Re: Po co się malujemy??? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 21:03 bo lubie to robic! najczesciej najciekawszy makijaz wychodzi mi wtedy gdy jest zrobiony z nudow! uwielbiam malowac oczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Po co się malujemy??? IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 21.09.01, 08:22 Pozostaje mi tylko pogratulować Wam hobby - bardzo interesujące... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Po co się malujemy??? IP: *.toya.net.pl 21.09.01, 15:25 Gość portalu: julia napisał(a): > Pozostaje mi tylko pogratulować Wam hobby - bardzo interesujące... > ;-) :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jessie Re: Po co się malujemy??? IP: *.corlis1.pa.home.com 05.10.01, 19:01 A ja sie maluje bo po prostu dobrze sie z tym czuje , dodoje mi to pewnosci siebie i na pewno nie maluje sie dla niekogo innego jak tylko dla siebie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Po co się malujemy??? IP: 213.77.91.* 19.10.01, 15:25 Lubię to robić, no i lubię być umalowana. Wzięło to się może trochę kiedyś z moich kompleksów - nie uważałam się za osobę z wyrazistą urodą (jestem blondynką). Nauczyłam się podkreślać to, co ładne i teraz zdecydowanie lepiej się czuję. Poza tym ubieram się raczej w stylu eleganckim - a do tego musi być makijaż. Chociaż powiem Wam, że kiedyś usłyszałam od mojego Mężczyzny chyba najpiękniejszy komplement - stwierdził, że najładniej wyglądam po przebudzeniu. Hmm, miło mi się zrobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helena Re: Po co się malujemy??? IP: *.waw.cdp.pl 19.10.01, 15:40 slodkie klamstwo :-)))) Zartuje :-)))) Ja mam mniej wiecej (tak sadze) podobna urode do twojej i od swojego faceta slysze to samo :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś