Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

praca w Getin Banku !!!!!!!!

IP: *.porebanet.pl 15.08.06, 18:34
    Czy ktos pracuje lub pracowal w Getin Banku ??? Jak tam jest ??? jakie zarobki
    ??? jakie wymagania, czy trzeba wychodzic i szukac klienta czy sami przychodza
    :) piszcie wszytsko co wiecie ale z doswiadczenia nie chce tutaj fantazji
    wyczytywac !!!!!! pzdro.
    Obserwuj wątek
      • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 15.08.06, 18:42
        chodzi mi o prace jako "Opiekun Klienta" !!!!
      • jk Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! 15.08.06, 19:01
        Dzesiątki postów o Getinie tutaj napisano.
        Używanie wyszukiwarki webrew pozorom nie boli i jest bardzo proste - polecam.
        • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 16.08.06, 13:50
          świetnie, dziekuje za radę, a wyszukiwarka umiem sie poslugiwac madralo !!!!!!
          • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 16.08.06, 14:02
            halo halo czy jest ktos kto ma jakies info o tej pracy ????????????
            • Gość: nie lubie mojej pr Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:34
              trzymaj sie z daleka od getin banku, dobrze radze!
              pozdrawiam
              • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 16.08.06, 22:50
                prosze napisz cos wiecej !!!!!!! czemu tak piszesz ???? co sie takiego
                traumatycznego stalo ze tak mi odradzasz ????? bede wdzieczny za kazde info !!!
                pozdro.
                • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 17.08.06, 12:05
                  ludzie czy nikt nie mial przyjemnosci pracowac w Getin Banku :) napiszcie cos
                  madrego i pomocnego. Jak pracuje sie jako Opiekun Klienta ??? Jakie zarobki ???
                  Jaka podstawa wynagrodzenia a jaka prowizja ??? wszytsko co wiecie :)
                  • Gość: nie lubie mojej pr Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 19:04
                    kazdy pracownik getinu marzy o nowej NORMALNEJ pracy gdzie szanuja ludzi,
                    wystarczy? nie pakuj sie w to g..wno!
                    • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 17.08.06, 21:29
                      ale na jakiej podstawie to piszesz ??? masz jakies doswiadczenie w tym banku ???
                      jesli tak to opisz swoja sytuacje jaka Cie spotkala ??? ile tam pracowales ??? i
                      wogole Stary pisz wszytsko co wiesz :) bon chca mnie zaciagnac do takiej wlasnie
                      pracy !!!
                      • czapskii Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! 25.11.06, 17:57
                        Nie drzyj sie na ludzi, oczekujesz ze beda pisali elaboraty dla Ciebie, a Ty nie
                        umiesz szacunki innym ludziom okazac.
              • Gość: bystry Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.porebanet.pl 19.08.06, 00:01
                halo halo ludzie piszcie cos ??? czy nikt nie pracuje w Getin Banku ??? dawajcie
                tutaj swoje opinie !!!!!!!!
                • Gość: bubu Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 17:37
                  Bylem kiedys na rozmowie w tym banku.Strasznie mnie baba zjechala.
                • Gość: bystrzejszy Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.perfect.net.pl 25.11.06, 20:04
                  koles- daj se raczej siana
                • Gość: get.in Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! IP: *.chello.pl 26.11.06, 02:00
                  Czlowieku, nawet jakbym od urodzenia pracowal w Getinie to bym Ci nie odpisal.
                  Nie krzycz na ludzi i naucz sie odpowiednio stosowac wykrzykniki i pytajnika, a
                  potem zacznij pisac na forum.
      • grzechotniczka Re: praca w Getin Banku !!!!!!!! 27.11.06, 11:45
        Nie sądzę, zeby ktoś zechchciał dzielić sie na forum swoimi spostrzeżeniami i
        opiniami "poproszony" przez Ciebie w taki sposób :)
        Ps. Dobrze Ci ludzie radzą....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka