Gość: Andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:04 W dziale eksportu w dużej firmie,załatwiła mi znajoma.Cieszę się ,wreszcie ktoś mnie docenił. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cv Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:06 I już nie musisz nosić desek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Dostałem pracę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:36 no ktoś Cię docenił czy po znajomości dotstałeś parcę? bo to robi różnicę! Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 16:12 Bardzo sie ciesze!!! I pamietej, ze wczesniej tez byc moze doceniali - po prostu mogli bac sie konkurencji w Twojej osobie badz chcieli miec glupszych pracownikow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rypka no i mial rację, ze języki nie potrzebne a tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:22 ..znajomości ....:o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:24 Zarobki nie sa duże - około 1200 zł na rękę ale dla mnie to i tak dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz_pracy Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 16:30 Ech znajomości, w moich stronach 1200 zł netto to duże zarobki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Dostałem pracę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 16:31 docenił pracodawca :) ?? czy doceniła znajoma :) ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CJ Re: Dostałem pracę!!! IP: *.pronets.pl 06.09.06, 19:04 No i OK chłopak przynajmniej się przyznał i nie kręci jak to niektórzy!!! Cóż może on jej też kiedyś pomógł a dobre uczynki są wynagradzane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:06 Tak,jestem szczery,najbardziej denerwują mnie ludzie którzy głoszą że znaleźli pracę bez znajomości gdy tymczasem mieli po prostu układy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ DO: Andrzej Dostałem pracę!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 19:33 piszesz Zarobki nie sa duże - około 1200 zł na rękę ale dla mnie to i tak dużo tzn ze 1200 dla Ciebie to duzo? to jest b. skromna wypłata ja mam zawsze problem co z taką kasą zrobic czy wydac na nowe buty czy opłaty + jedzenie + bilet i chodzić w starych butach Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 16:41 a to gratulacje :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 17:08 gratuluje, choc cos mi sie wdyaje, ze biorac pod uwage Twoje poprzenie posty to ten watek jest prowokacja.... Odpowiedz Link Zgłoś
torpiczka Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 18:04 "ktoś mnie docenił" brzmi dziwnie w aspekcie "pracę załatwiła mi znajoma". To zwyczajne znajomości a nie docenienie - chyba, że dostała coś w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.06, 18:54 W tej firmie wszyscy pracują po znajomosci więc ja nie jestem wyjątkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
marcot Re: Dostałem pracę!!! 04.09.06, 19:07 tak czy inaczej gratuluje :) echh ... zeby tak kompletnie spadl popyt na to forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
poszukiwacz_pracy Re: Dostałem pracę!!! 05.09.06, 10:11 Bez obaw zanosi się na to, że ja będę wiecznym bezrobotnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:13 dostałeś prace po znajomości, i pięknie piszesz, że "ktoś Cię docenił" :| hallooo... jak docenił? skoro to dzięki znajomej dostałeś tą pracę :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cv Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 10:15 > dostałeś prace po znajomości, i pięknie piszesz, że "ktoś Cię docenił" tzn., że dostał pracę za odpowiednią "cenę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Dostałem pracę!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 15:50 Kim jesteś z zawodu "poszukiwaczu pracy"?? Odpowiedz Link Zgłoś