Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zastępca kierownika

IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 11:49
    Będę sie starac o posadę zastępcy kierownika banku.Jakiej stawki mogę
    spodziewać sie na początku pracy,jeśli ta pracę otrzymam?
    Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 11:54
        Jesli nie masz pojecia o rzedzie kwot, to watpie zebys miala doswiadczenie na takie stanowisko - chyba, ze rekrutacja to sciema i szukaja akwizytorow, przywabiajac w ogloszenie "kierowniczym" etatem.
        • Gość: Kasia Re: Zastępca kierownika-do krzysztofasf IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 19:36
          Krzysztofie dlaczego jestes taki chamski.Zadałam pytanie dotyczace zarobków i
          takiej oczekiwałam odpowiedzi. Nie znaczy, że nie mam doświadczenia to nigdy
          nie pracowała.Jestem magistrem ekonomii i pracowałam 14 lat w księgowości,lecz
          nie pracowałam w banku( w banku miałam tylko praktykę ). Obecnie szukam pracy i
          po zasięgnięciu informacji że mogę starac sie o tę posade postanowilam
          spróbować..
      • Gość: Kasia Re: Zastępca kierownika IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 12:00
        Nie pisałam że mam doświadczenie...
        • Gość: xx Re: Zastępca kierownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:24
          > Nie pisałam że mam doświadczenie...
          Gratuluję świetnego poczucia humoru :)))
        • krzysztofsf Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 13:49
          Gość portalu: Kasia napisał(a):

> Nie pisałam że mam doświadczenie...

szkoda, ze tegoroczna Miss Polonia za nami. Jesli nie masz urody, to tez moglabys kandydowac.
      • leff Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 19:53
        od 1500 do 15000 w zależności od banku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka