Gość: Kasia IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 11:49 Będę sie starac o posadę zastępcy kierownika banku.Jakiej stawki mogę spodziewać sie na początku pracy,jeśli ta pracę otrzymam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztofsf Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 11:54 Jesli nie masz pojecia o rzedzie kwot, to watpie zebys miala doswiadczenie na takie stanowisko - chyba, ze rekrutacja to sciema i szukaja akwizytorow, przywabiajac w ogloszenie "kierowniczym" etatem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zastępca kierownika-do krzysztofasf IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 19:36 Krzysztofie dlaczego jestes taki chamski.Zadałam pytanie dotyczace zarobków i takiej oczekiwałam odpowiedzi. Nie znaczy, że nie mam doświadczenia to nigdy nie pracowała.Jestem magistrem ekonomii i pracowałam 14 lat w księgowości,lecz nie pracowałam w banku( w banku miałam tylko praktykę ). Obecnie szukam pracy i po zasięgnięciu informacji że mogę starac sie o tę posade postanowilam spróbować.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Zastępca kierownika IP: *.stk.vectranet.pl 05.09.06, 12:00 Nie pisałam że mam doświadczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Zastępca kierownika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 12:24 > Nie pisałam że mam doświadczenie... Gratuluję świetnego poczucia humoru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofsf Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 13:49 Gość portalu: Kasia napisał(a): > Nie pisałam że mam doświadczenie... szkoda, ze tegoroczna Miss Polonia za nami. Jesli nie masz urody, to tez moglabys kandydowac. Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Zastępca kierownika 05.09.06, 19:53 od 1500 do 15000 w zależności od banku Odpowiedz Link Zgłoś