Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lukas Bank

IP: *.pronet.lublin.pl 19.09.06, 12:07
    Czy ktoś był na rozmowie w Lukas Banku na stanowisko referenta? Podobno jest
    jakis test?! czy ktoś coś wie na ten temat? jutro mam rozmowę i nie wiem jak
    czego się spodziewać!
    Obserwuj wątek
      • Gość: k Re: Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 10:54
        szkoda ze wczesniej nie idzialam tego postu. Teraz to juz pewnie nieaktualne :(
        • Gość: aktuale aktualne Re: Lukas Bank IP: *.pronet.lublin.pl 20.09.06, 11:32
          • Gość: absolwent Re: Lukas Bank IP: *.pronet.lublin.pl 20.09.06, 11:33
            i jak to u nich wyglada a jak sie tam pracuje? czy to prawda że trzeba biegać
            z ulotkami?
            • Gość: lukas Re: Lukas Bank IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 11:53
              Praca referenta wygląda tak, że siedzisz w kasie i przyjmujesz wpłaty, czasami
              sa takie kolejki, że juz wiesz ze przerwy nie bedziesz mial, masakra. No i te
              nieszczesne ulotki, masz chwile wolnego to wio na miasto i debila z siebie
              musisz robic, nie wiem co ludzi pcha do takiej pracy, bo płacą smiesznie
              • Gość: gość Re: Lukas Bank IP: *.pronet.lublin.pl 20.09.06, 13:18
                ja byłam na takiej rozmowie i na teście zreszta też....i nie rozumię po co te
                całe szczeble rekrutacji skoro w koncu biegasz z ulotkami...o ulotkach
                dowiedziałam sie na rozmowie- kobieta spytała mnie czy mam cos przeciwko takiej
                formie reklamy...trochę mnie zamurowało i w sumie nie wiedziałam co
                odpowiedzieć...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka