mamusia79 02.10.06, 11:34 Czy pisząc cv należy napisać, że jest się na urlopie wychowawczym czy wystarczy, że stosunek prac trwa? I czy pisać, że mam dziecko? Może wystarczy na rozmowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madlen_79 Re: cv a wychowawcze 04.10.06, 21:22 Lepiej nie pisać jednego i drugiego. Ostatnio trafiła mi się świetna oferta pracy, miałam duże szanse z moim doświadczeniem w konkretnym kierunku i napisałam, że aktualnie przebywam na wych. Dali mi odpowiedz, że byliby zainteresowani wspolpraca, ale - wychowawczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: cv a wychowawcze 09.10.06, 12:09 Naprawde? Przeslij kopie do PIP-u... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: cv a wychowawcze 09.10.06, 11:51 ja pytalam sie o to ekspertow, nic takiego nie trzeba pisac, informacja ze ma sie dziecko i tak wyjdzie na rozmowie kwalifikacyjnej podczas ktorej moze dostrzega stuty i nie bedzi eto dla nich stanowilo problemu. a o wychowawczym napisac ze praca trwa,okres pracy, Odpowiedz Link Zgłoś
mamusia79 Re: cv a wychowawcze 09.10.06, 13:11 dzięki za odpowiedź. Głowię się nad tym, bo nie chcę, żeby ktoś pomyślał, że chcę coś zataić, a z drugiej strony to moja sprawa czy mam dziecko czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_dem Re: cv a wychowawcze 23.10.06, 21:08 ja napisałam, odpowiedź dostałam po 2 miesiącach, czyli jak już wróciłam do pracy (w lm napisałam o planowanym terminie powrotu). Podczas rozmowy (z 2 kobietami) w ogóle nie padł temat macierzyństwa itp Odpowiedz Link Zgłoś