Gość: billll IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 16:48 czy ktoś z Was brał w nich udział, jak było, na co zwrócić szczególną uwagę? interesuje mnie dział doradztwa podatkowego pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex_koz Re: testy do PricewaterhouseCoopers 18.10.06, 18:42 bralam nie ma sie czego bac. proste, numeryczny - prosty, ale brakuje czasu by odpowiedzic na wszystko (czym nie nalezy sie przejmowac) werbalny - czasu wystarcza, nie jest trudny. podczas testu: max koncentracji angielski - bardzo prosty, bardzo duzo czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billll Re: testy do PricewaterhouseCoopers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.06, 19:54 alex_koz , a powiedz mi jeszcze ile one trwają i kiedy są wyniki i ewentualnie kolejne etapy? rozumiem, że przeszłaś je pomyślnie? Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: testy do PricewaterhouseCoopers 18.10.06, 23:05 Gość portalu: billll napisał(a): > alex_koz , a powiedz mi jeszcze ile one trwają i kiedy są wyniki i ewentualnie > kolejne etapy? testy numeryczne to bodajze 35 minut, a werbalne 20 minut (czy jakos tak, sprawdz na stronie pwc), wyniki podawane sa od razu - jak tylko osoba prowadzaca testy sprawdzi je z kluczem co trwa 15 kminut. dla tych ktorzy przeszli ( w mojej grupie odpadla okolo polowa osob) jest od razu test z angielskiego, ktory trwa bodajze 1,5 godziny i polega na napisaniu dwoch tekstow na wybrany temat (na 200 slow) i streszczeniu tesktu. slowem: lacznie okolo 2-3 godzin. kolejne etapy - w zaleznosci od dzialu - sprawdz na stronow pwc > rozumiem, że przeszłaś je pomyślnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billl Re: testy do PricewaterhouseCoopers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 12:22 a czy kolejne etapy po teście z angola odbywają się w tym samym dniu? na stronie pwc nie piszą o tym Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: testy do PricewaterhouseCoopers 19.10.06, 13:34 kolejne etapy to juz kwestia kolejnych tygodni/miesiecy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billll Re: testy do PricewaterhouseCoopers IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.06, 14:58 dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś