Gość: [(-_-)] IP: *.pop.e-wro.pl 29.10.06, 13:09 Ktoś pracował, coś słyszał o firmie Dijo na Zabrodziu. Za wszystkie informacje (zarobki,warunki pracy, itp) będe wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Amator Re: Dijo Zabrodzie IP: 81.219.158.* 29.10.06, 17:12 Ja tam kiedyś (9 lat temu) pracowalem i nie wspominam tego okresu najlepiej ale może się coś zmienilo... chociaż jak niedawno chcialem zaswiadczenie do naliczenia kapitalu początkowego, to okazalo się, że firma Dijo nie może mi go dać,bo moje akta osobowe zaginely (sic!!!), jak powiedziala osoba odpowiedzialna. Myślę, że nadal jest tam średnio ale może ma ktoś świeższe info. A co mialbyś tam robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [(-_-)] Re: Dijo Zabrodzie IP: *.pop.e-wro.pl 29.10.06, 17:24 Tak pytam bo siostra może będzie tam pracować na produkcji off course :] Mógł byś choć trochę sprecyzować te średnie warunki. Był bym bardzo wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [(-_-)] Re: Dijo Zabrodzie IP: *.pop.e-wro.pl 01.11.06, 09:58 Nikt nic nie wie ???? Odpowiedz Link Zgłoś