Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ogłaszanie się w GW

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.06, 00:19
    Witam
    Jestem ciekawa czy ktoś z Was znalazł pracę ogłaszajac się w poniedziałkowym
    dodatku Gazety Wyborczej "Praca"?( chodzi mi o normalną pracę a nie o
    propozycje akwizycji). Czy warto zamieszczać tam ogłoszenie? A może to strata
    pieniędzy?

Pozdr
    Obserwuj wątek
      • losiu4 Re: ogłaszanie się w GW 31.10.06, 14:19
        znana mi osoba pracę przez czytanie ogłoszeń w dodatku pracowym GW swego czasu
        znalazła. Nie akwizycja, a praca w biurze. Tak więc od czasu do czasu - jeśli
        ma się szczęście i poszukiwane przez pracodawcę umiejetności - udaje się. Czego
        i Tobie życzę (o ile pracy szukasz)

Pozdrawiam

Losiu
      • iberia30 Re: ogłaszanie się w GW 31.10.06, 19:25
        nie ma reguly, prace mozna znalezc odpowiadajac nawet na ogloszenie, ktore jest
        zamieszczone na forum gazety:dam prace.
        W taki wlasnie sposob 9bodajze w czerwcu ) zostala przyjeta asystentka do
        dzialu marketingu.Zeby bylo ciekawiej powiem, ze w ogloszeniu byla informacja,
        ze jest to praca w niepelnym wymiarze godzin (pol etatu) i na czas okreslony
        ok.2-4 miesiace.Tak sie poukladalo, ze dziewczyna od pazdziernika ma umowe na
        czas nieokreslony:-)
      • pep-per Re: ogłaszanie się w GW 31.10.06, 19:27
        O ile dobrze rozumiem, Soni nie chodzi o ogłoszenia w GW, na które
        odpowiedzieliście, tylko ogłoszenia w dziale "szukam pracy", ktore sami
        zamieściliście...
        • iberia30 Re: ogłaszanie się w GW 31.10.06, 19:56
          pep-per napisał:

> O ile dobrze rozumiem, Soni nie chodzi o ogłoszenia w GW, na które
          > odpowiedzieliście, tylko ogłoszenia w dziale "szukam pracy", ktore sami
          > zamieściliście...

piszesz do mnie?czy do autorki watku?
          Wiem o co pytala, ja opisalam nieco inny przypadek jako przyklad, ze nawet
          takie "byle co" jak zamieszczenie anonsu na forum moze skutkowac etatem w
          dobrej firmie.Pozory myla.
        • losiu4 Re: ogłaszanie się w GW 01.11.06, 19:35
          masz racje, mea culpa polega na tym, że zbyt szybko wysłałem odpowiedź, która
          miała składac sie z dwóch części. W skrócie: jedna o szukaniu pracy z ogłoszeń
          pracodawców, druga: o zamieszczaniu swojej oferty. Przez swoją nieuwagę
          obciąłem drugą część, więc uzupełniam: nie znam nikogo, kto dostałby pracę
          przez zgłoszenie swojego anonsu w GW. Widziałem natomiast kilka ogłoszeń
          promujących kandydata. Jedno bądź dwa z nich brzmiały niej więcej tak: "dam
          odstępne za przyjecie do pracy w urzędzie/biurze". Na ile to była podpucha, a
          na ile prawda, nie wiem. Przepraszam za zamieszanie.

Pozdrawiam

Losiu
          • iberia30 Re: ogłaszanie się w GW 01.11.06, 19:47
            ja znalazlam prace bo dalam swoje ogloszenie do Dziennika Zachodniego w
            rubryce "szukam pracy."
            • losiu4 Re: ogłaszanie się w GW 01.11.06, 19:57
              a to dobra wiadomość :)

Pozdrawiam

Losiu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka