Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Inżynier grafiki komputerowej

31.10.06, 11:49
    Czy jest zapotrzebowanie na takich pracowników? Niedawno odebrałem dyplom i na
    razie nic. Może powinienem się wyspecjalizować w którejś z gałęzi?
    Obserwuj wątek
      • dieldok Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 13:37
        a jak dlugo trwal kurs, i dlaczego tylko inzynier
        a nie magister
        galezi jest duzo, ale pytanie jest czy to wlasciwe drzewo
      • knap.radoslaw Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 17:38
        Jako BDI mieliśmy niedawno zapytanie w sprawie grafików komputerowych do firmy,
        która produkuje gry komputerowe. Nie wiem co oznacza "na razie nic" w Pana
        wypowiedzi - a w jaki sposób szuka Pan pracy ?? i co rzeczywiscie Pan potrafi ?
        • jacek.klej Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 20:38
          Po pierwsze to nie był kurs, bo po kursach nie dostaje się tytułu inżyniera,
          tylko po studiach pierwszego stopnia, które trwały trzy i pół roku. Magistra nie
          mam, ponieważ musiałbym iść na kolejne dwa lata na studia podyplomowe, które
          kosztują 620 PLN miesięcznie. A co do szukania pracy, to mieszkam w Pabianicach
          pod Łodzią i nie ma tu zbyt wielu ofert dla informatyków, nie mówiąc już o
          grafikach. Moje poszukiwania skupiają się na internecie i lokalnych gazetach. A
          co do umiejętności i zainteresowań to skupiają się wokół grafiki rastrowej oraz
          grafiki użytkowej.
          • piotrekdronszczyk Re: Inżynier grafiki komputerowej 12.12.06, 22:49
            a co to za uczelnie ukończyłeś? dziwne że nie potrafisz znaleść pracy w
            grafice... zapraszamy do krakowa... pracy na pęczki :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka