jacek.klej 31.10.06, 11:49 Czy jest zapotrzebowanie na takich pracowników? Niedawno odebrałem dyplom i na razie nic. Może powinienem się wyspecjalizować w którejś z gałęzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dieldok Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 13:37 a jak dlugo trwal kurs, i dlaczego tylko inzynier a nie magister galezi jest duzo, ale pytanie jest czy to wlasciwe drzewo Odpowiedz Link Zgłoś
knap.radoslaw Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 17:38 Jako BDI mieliśmy niedawno zapytanie w sprawie grafików komputerowych do firmy, która produkuje gry komputerowe. Nie wiem co oznacza "na razie nic" w Pana wypowiedzi - a w jaki sposób szuka Pan pracy ?? i co rzeczywiscie Pan potrafi ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.klej Re: Inżynier grafiki komputerowej 31.10.06, 20:38 Po pierwsze to nie był kurs, bo po kursach nie dostaje się tytułu inżyniera, tylko po studiach pierwszego stopnia, które trwały trzy i pół roku. Magistra nie mam, ponieważ musiałbym iść na kolejne dwa lata na studia podyplomowe, które kosztują 620 PLN miesięcznie. A co do szukania pracy, to mieszkam w Pabianicach pod Łodzią i nie ma tu zbyt wielu ofert dla informatyków, nie mówiąc już o grafikach. Moje poszukiwania skupiają się na internecie i lokalnych gazetach. A co do umiejętności i zainteresowań to skupiają się wokół grafiki rastrowej oraz grafiki użytkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekdronszczyk Re: Inżynier grafiki komputerowej 12.12.06, 22:49 a co to za uczelnie ukończyłeś? dziwne że nie potrafisz znaleść pracy w grafice... zapraszamy do krakowa... pracy na pęczki :) Odpowiedz Link Zgłoś