Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

problemy przedstawiciela handlowego

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:26
    od niedawna jestem PH w piekarni i albo stałem się zbyt rozpieszczony przez
    poprzednią firmę, albo jak najszybciej powinienem zrezygnować z tej pracy.
    proszę o bezstronną opinię kogoś kto kiedykolwiek był PH. Co byście zrobili
    drodzy koleżanki i koledzy gdybyście musieli: wykłócać się, prosić o samochód
    firmowy by udać się do klienta - samochód jest jeden (od dwóch dni siedzę na
    tyłku bo ktoś gdzieś pojechał i szlak trafił umówione spotkania), brak jakich
    kowiek materiałów na temat produktów tzn. czegoś co mógłbym pokazać
    klientowi - trudno jechać do klienta np. z gotowym 10 kilowym tortem no ale
    o katalogu moge pomarzyć w miarę możliwości staram się coś sam stworzyć ale
    nie jestem informatykiem, firma nagminnie nie realizuje w pełni zamówień,
    jakość bywa różna (pączki bez nadzienia) , sprzedaje np ciastka znajduje
    odbiorców po 3 tyg produkcja ciastek staje. Można by wymieniać jeszcze długo
    hmmm po co ja tu siedzę???

Obserwuj wątek
      • krzysztofsf Re: problemy przedstawiciela handlowego 15.11.06, 12:36
        Ktos wpadl na pomysl, ze PH zwiekszy sprzedaz, ale ani nie potrafia zorganizowac zaplecza, ani nie maja pojecia o specyfice zawodu.
        Wg mnie jesli nie masz wplywyu na polityke firmy, to tylko sobie popsujesz relacje z klientami, do ktorych mozesz w przyszlosci dotrzec z lepszym produktem.
      • nancy08 Re: problemy przedstawiciela handlowego 15.11.06, 13:02
        Ciotka dobra rada: pożegnaj się z tym pracodawcą i poszukaj czegoś innego, masz
        doświadczenie, wiesz, jak się do tego zabierać, szkoda, żebyś sie marnował w
        tej niepoważnej firmie. PH mają teraz wzięcie, więc pakuj manatki i nie
        zastanawiaj się dłużej.Powodzenia:)
        • Gość: pol Re: problemy przedstawiciela handlowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:10
          ciotka dobra rada ma chyba rację, pakuje klamoty, bo mam już tego serdecznie
          dość!
          • Gość: R Re: problemy przedstawiciela handlowego IP: 195.205.44.* 15.11.06, 14:25
            Wiesz, ze ponad 10 lat temu pracowalem na wakacjach (pierwsza praca podczas
            studiow) wlasnie jako PH w jednej piekarni-ciastkarni.
            Mialem dokladnie takie same przygody i zrezygnowalem po kilku tygodniach.
            To piekarnia w Rz? (moze to ta sama)
            • Gość: pol Re: problemy przedstawiciela handlowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:55
              nie to nie jest piekarnia w Rz to piekarnia w Kos..
      • Gość: CJ Re: problemy przedstawiciela handlowego IP: *.pronets.pl 15.11.06, 14:35
        Pewnie szefem jest burak po ZSZ który myśli, że jest sprytny. Olej tą firmę no
        chyba, ze płącą ci kupę kasy...
        • Gość: pol Re: problemy przedstawiciela handlowego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 14:56
          płacą średnio, ale brać pieniądze za to, że udaje że cośrobie i cofam się w
          rozwoju to raczej nie dla mnie, narazie siedzęcicho i rozglądam się za czymś
          innym pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka