Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ile dla Przedstawiciela Handlowego?

07.12.06, 17:27
    Witam!
    Proszę o opinie!
    Mam propozycję pracy na woj. świętokrzyskie. Poza tym że muszę otworzyć
    działalność, firma prócz miesięcznego wynagrodzenia 900PLN + premia dodatkowo
    daje kasę na zapłatę ZUS i podatku. Poza tym dostaję samochód,
    laptopa i telefon. Urlop tak jak na umowę o pracę. Jest to moja pierwsza praca
    na tym stanowisku.
    Czy to dobre warunki pracy?
    Czy np. będę mogła zrezygnować ze współpracy, jeśli np. po miesiącu okaże się
    że to "lipa"?

Proszę o sugestie...
    z góry dziękuję!
    Obserwuj wątek
      • lilusto Re: Ile dla Przedstawiciela Handlowego? 07.12.06, 19:14
        up
        • czasowstrzymywacz1 Re: Ile dla Przedstawiciela Handlowego? 07.12.06, 21:43
          Jakichkolwiek sugestii, to szukaj na tym forum i na forum Warszawskim. Jestem, a właściwie byłem PH w wielu firmach i jedno mogę stwierdzić bezdyskusyjnie: rzygam tym ciągłym płaszczeciem się przed klientami, żeby cokolwiek zamówili. Warunki, które opisałaś to jak dla mnie katastrofalne, ale jeśli to Twoja pierwsza praca i świętokrzyskie, to bym pewnie się zdecydował i ja. Moja pierwsza praca, to produkcja na tokarce za 600 na łapę i zatrudnienie full czarnuch, fakt 5 lat temu. Mimo tego, że nie cierpię roboty PH to i tak moim zdaniem najłatwiej znaleźć pracę jako PH. Na pewno lepsze to, niż telemarketing, bo PH to i dynamika jakaś i akcja (czasem nawet hardkorowa akcja), a telemarketingu ostatnio doświadczyłem i wysiedziałem w firmie 4 x 8 godzin i wymiękłem, bo dali mi stacjonarny i starego rzęcha z Windowsem 98, co chwila wypadał blue screen, niewygodny stary fotel, że po 3 godzinach kręgosłup myślałem, że mi pęknie no i szefowa zza pleców co chwilkę podchodziła i tu cytuję: "dzwoń!", "ja bym chciała, żebyś tak konkretnie podzwonił", "dzwoniłeś, gdzie dzwoniłeś?". Ech się troszku rozpisałem.

PS.: Pozdro dla Snajpera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka